Krásna Lawrence na titulke Vogue. Toto je najdôležitejšie vydanie roka!

Herečka Jennifer Lawrence už vo svojom mladom veku dosiahla obrovský úspech na filmovom poli. Teraz je tiež dámou, ktorú si vybral americký Vogue do najdôležitejšieho vydania roka.

13.08.2013 12:19
debata
Herečka Jennifer Lawrence na titulnej strane... Foto: SITA/AP, Vogue
People Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence na titulnej strane septembrového vydania magazínu Vogue US. Fotografoval ju Mario Testino.

Reč je o septembrovom čísle, ktoré pravidelne už niekoľko rokov patrí medzi tie najsledovanejšie a najnákladnejšie časopisy na svete. Bezmála tisíc strán, z toho viac ako šesťsto stránok inzercie robia z tohto periodika výnimočnú publikáciu pre svet módy a módneho biznisu. Žena, ktorá sa dostane na jeho titulnú stranu, akoby získala nepísaný titul módnej ikony.

A tento rok si šéfredaktorka Annna Wintour vybrala práve pôvabnú Lawrenceovú. Hrdinka filmov Hry o život či Terapia láskou pózovala fotografovi Mariovi Testinovi a výsledkom je séria záberov krásky v kreáciach od slávnych dizajnérov. Na titulke síce zo šiat vidieť len kúsok, ale pre značku Calvin Klein, ktorej model má herečka na sebe, je to obrovská forma propagácie.

Lawrence, samozrejme, v septembrovom čísle poskytla aj rozhovor. Okrem iného so svojím typickým humorom ozrejmila, prečo sa rozhodla pre herectvo. „Viem, že to možno bude znieť hlúpo, ale páčilo sa mi, že pár ľudí mi konečne hovorilo, že niečo robím dobre. Predtým som to od nich nikdy nepočula,“ vysvetlila herečka. „To bol aj hlavný dôvod, prečo mi dovoliť hrať moji rodičia. Raz som bola svedkom telefonického rozhovoru, keď moja mama vravela otcovia, aby ma nechali hrať: Platíme za všetky tie terapie a lieky a nemusíme to robiť, kým hrá. Je šťastná,“ doplnila Lawrence.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Vogue #septembrové vydanie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...