Pražský hrad čaká záplava krásy - finále Elite Model Look 2013

Španielska sála Pražského hradu bude už v stredu večer hostiť šestnásť finalistiek prestížnej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2013 pre Českú a Slovenskú republiku.

04.09.2013 12:05
Silvia Jagošová a Adéla Martinková Foto:
Víťazkami súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 sa minulý rok za Slovensko stala Silvia Jagošová (vľavo) a za Česko Adéla Martinková.
debata

Táto súťaž je najväčšou modelingovou súťažou na svete, do ktorej sa každý rok prihlási vyše 400 000 dievčat z viac ako 60 krajín. O budúcich modelkách bude rozhodovať porota zložená z odborníkov v oblasti módy, kultúry a médií a zahraničných modelingových agentov. V porote zasadne napríklad česká topmodelka a ambasádorka súťaže Taťána Kuchařová, prezident siete Elite Model Management Vick Mihaci, či riaditeľ súťaže Sáša Jány.

„Som veľmi potešený stúpajúcim záujmom mladých slečien o túto súťaž. Z viac ako 8000 dievčat, ktoré sme videli za posledný rok, sme vybrali 16 nádejných finalistiek. Verím, že dievčatá, ktoré zvíťazia v Španielskej sále, budú úspešne reprezentovať obe krajiny aj na svetovom finále v čínskom Shenzhen, ktoré sa uskutoční v novembri,“ konštatoval modelingový expert.

Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2012

Pozrite si minuloročné finále Schwarzkopf Elite Model Look 2012 v obrazoch

Fotogaléria
Na finálovom galavečere nechýbala ani česká...
Na finálovom galavečere nechýbala ani česká...
+22Na finálovom galavečere sa zúčastnila aj...

Čestnou predsedníčkou poroty 22. ročníka súťaže sa stala svetová topmodelka Daniela Peštová. Jedným z hudobných hostí slávnostného večera bude skladateľ, spevák a herec Ondřej Brzobohatý. Finálovým večerom bude aj tento rok sprevádzať moderátor Leoš Mareš.

V priebehu marca a apríla sa uskutočnilo v obchodných centrách po celej Českej a Slovenskej republike celkom 26 kastingov, ktoré aj tento rok prilákali pozornosť veľkého množstva dievčat. Sústredenie pred samotným finále prebehlo v závere augusta v Prahe.

Redakcia Pravda.sk prinesie zo stredajšieho večera reportáž v rubrike Koktail už vo štvrtok.

debata chyba
Viac na túto tému: #Elite Model Look 2013 #modelky #Peštová

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...