Trio krások na žúre: S takými sexi nohami sa nedá súperiť!

Dvojica topmodeliek a spolu s nimi aj jedna zo súčasných popových hviezd sa stretla na párty v Londýne, kde oslavovala známa kozmetická značka.

14.10.2013 16:09
debata
Speváčka Rita Ora (vľavo) a topmodelka Kate... Foto: Image.net - Getty Images for Rimmel London
Rita Ora (vľavo) a topmodelka Kate Moss Speváčka Rita Ora (vľavo) a topmodelka Kate Moss nechýbali na párty v centre Londýna.

Minulý týždeň sa počas jedného z večerov stretlo hviezdne trio v zložení Kate Moss, Georgia May Jagger a Rita Ora v Londýnskom filmovom múzeu. Práve to si totiž za miesto osláv 180. výročia vybral kozmetický gigant Rimmel.

Kým dvojica topmodeliek Moss a Jagger sú stále aktuálnymi tvárami, spevácka hviezda Ora k nim len nedávno pribudla. Pôvabnej a talentovanej speváčke sa na poli reklamy darí – pred pár týždňami napríklad predvádzala v New Yorku pre americkú dizajnérku Donnu Karanovú a jej líniu DKNY. Zároveň účinkuje aj v reklamách na tieto odevy.

Speváčka Rita Ora (vľavo) a topmodelka Kate...
Topmodelka Kate Moss a jej manžel Jamie Hince...
+4Topmodelka Kate Moss je dlhoročnou tvárou...

V metropole Veľkej Británie sa však rodáčka z Prištiny neobjavila v žiadnych kúskoch DKNY, ale v kostýme s mimoriadne populárnym vzorom škótskeho tartanu. Model od značky Moschino doplnila motýlikom v rovnakej látke a hrdo sa postavila vedľa svojich kolegýň – modelingových profesionálok.

„S týmito dvoma dámami sa nedá súperiť,“ napísala ešte v ten večer na Twitter a dodala, že obe modelky sa pýšia dokonalými nohami. Na párty ich však predviedla predovšetkým 21-ročná Georgia, dcéra modelky Jerry Hallovej a speváka Micka Jaggera. V trblietavých minišatách od Juliena Macdonalda ukázala nielen nohy, ale aj hruď pod priehľadným panelom látky.

Modelka Georgia May Jagger, aktuálna tvár... Foto: Image.net
Georgia May Jagger Modelka Georgia May Jagger, aktuálna tvár kozmetickej značky Rimmel, prichádza na párty Rimmel London 180 Years of Cool party.

Veteránka Kate Moss má síce raz toľko rokov ako ďalšie dve spomenuté dámy, zahanbiť sa však rozhodne nedala. Na párty značky, vďaka spolupráci s ktorou stále patrí medzi najlepšie platené modelky planéty, ju sprevádzal manžel Jamie Hince.

debata chyba
Viac na túto tému: #Georgia May Jagger #Kate Moss #Rita Ora #oslava #párty #sexi nohy

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...