V podprsenke za 7 miliónov eur! Strážiť ju bude ochranka

Desať miliónov dolárov - takú hodnotu má podprsenka, ktorú tento rok na výročnej šou Victoria's Secret predvedie krásna Candice Swanepoel.

17.10.2013 17:52
debata
Modelka Candice Swanepoel v podprsenke, ktorej... Foto: Profimedia.sk
Candice Swanepoel Modelka Candice Swanepoel v podprsenke, ktorej hodnota je 10 miliónov dolárov a ktorá je vyhotovená zo zlata, rubínov, diamantov.

Juhoafrickú modelku, ktorá je jedným z „anjelikov“ amerického výrobcu dámskej bielizne, v superdrahom kúsku už nafotili do katalógu a na propagačné materiály. Kreácia, ktorú má na sebe, je vytvorená zo 4200 kameňov, medzi ktorými dominuje zlato, diamanty, žlté smaragdy a rubíny. Najväčším je až 56-karátový rubín zavesený uprostred.

„Som nesmierne nadšená, že tento rok môžem obliecť našu Fantasy Bra ja,“ napísala modelka na svojom konte na Twitteri. Priznala tiež, že fotenie prebiehalo už pred mesiacom. „Až teraz som konečne mohla to tajomstvo prezradiť,“ dodala 24-ročná kráska.

Modelka Candice Swanepoel v podprsenke, ktorej... Foto: TWITTER
Candice Swanepoel Modelka Candice Swanepoel v podprsenke, ktorej hodnota je 10 miliónov dolárov a ktorá je vyhotovená zo zlata, rubínov, diamantov.

Spoločne s ďalšími kráskami sa predvedie už o pár týždňov na veľkolepej šou, ktorá je synonymom ženskej krásy a fyzickej dokonalosti modeliek. Swanepoelovú bude vo chvíľach, keď si oblečie podprsenku, strážiť dvojica profesionálnych ochrankárov. Zostrih programu potom v decembri odvysiela televízia CBS.

debata chyba
Viac na túto tému: #Candice Swanepoel #Fantasy Bra #10 miliónov #rubíny

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...