Pozrite na brazílsku krásku! Je to najkrajší transvestita sveta

Očarujúce a pôvabné, s dokonalými nechtami, úpravenými vlasmi aj bezchybným mejkapom. Figúrami by často mohli konkurovať aj skutočným súťažiacim z Miss. Ale všetko sú to pôvodne muži!

02.11.2013 09:00
debata (3)
Víťazom súťaže Miss International Queen 2013 o... Foto: SITA/AP, Apichart Weerawong
Víťazom súťaže Miss International Queen 2013 o najkrajšieho transvestitu sa stal Marcelo Ohio z Brazílie. Víťazom súťaže Miss International Queen 2013 o najkrajšieho transvestitu sa stal Marcelo Ohio z Brazílie.

V thajskom letovisku Pattaya sa v piatok večer konal ďalší ročník medzinárodnej súťaže Miss International Queen 2013 – súťaže krásy transgenderových osôb, na ktorej sa zúčastnili transexuáli aj transvestiti z celého sveta.

Marcelo Ohio z Brazílie sa stal víťazom súťaže...
Účastníci medzinárodnej súťaže o najkrajšieho...
+5Japonský transvestita Satsuki Nishihara pózuje...

Do Thajska pricestovalo zo 17 rozličných krajín sveta 25 súťažiacich. Niektorí z nich by skutočne mohli fyzickou krásou a vzhľadom konkurovať reprezentantkám národných súťaží Miss.

Víťazkou (víťazom) piatkového súboja plného flitrov, pierok, umelých mihalníc a dokonalého opálenia sa stala Marcelo Ohio z Brazílie. Juhoamerickú kráľovnú, spoločne s ďalšími účastníkmi si môžete pozrieť v galérii.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Marcelo Ohio #transvestita #súťaž krásy

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...