Borhyová na Miss Universe v Moskve. Ukázala už sexi telo aj róby

Kým domáce médiá prinášajú správu o tragickom úmrtí bývalej finalistky súťaže krásy Miss Universe SR Márii Smieškovej, aktuálna víťazka bojuje v Moskve o titul.

06.11.2013 13:06
debata
Slovenka Jeanette Borhyová v... Foto: Reuters, HANDOUT
Jeanette Borhyová Slovenka Jeanette Borhyová v "národných" šatách od Jany Gavalcovej.

Plavovláska Jeanette Borhyová, ktorá tento rok zvíťazila v konkurencii súperiek a získala korunku Miss Universe SR 2013, sa už niekoľko dní nachádza v ruskej metropole, kde sa koná svetové finále Miss Universe. Hoci veľkolepý finálový večer sa uskutoční až v sobotu večer, Borhyová má už za sebou niekoľko čiastkových disciplín a prehliadok pred odbornou porotou, v ktorej sedí napríklad aj spevák Aerosmith Steven Tyler.

Slovenka Jeanette Borhyová súperí v Moskve o... Foto: Reuters, HANDOUT
Slovenka Jeanette Borhyová súperí v Moskve o titul Miss Universe 2013. Slovenka Jeanette Borhyová súperí v Moskve o titul Miss Universe 2013.

Slovenskú víťazku mohli vidieť porotcovia vo večerných šatách, ale tiež plavkách, alebo šatách s národným motívom. Tie vznikli v salóne dizajnérky Jany Gavalcovej, pričom podobný model nebude mať v Moskve úplnú svetovú premiéru. Predviedla sa v ňom totiž aj Vera Wisterová, ktorá ostatné finále súťaže krásy moderovala.

Slovenka Jeanette Borhyová súperí v Moskve o... Foto: Reuters, HANDOUT
Jeanette Borhyová Slovenka Jeanette Borhyová súperí v Moskve o titul Miss Universe 2013.

Šaty sú zdobené modrotlačou, ktorá je jedným z výrazných slovenských motívov a ich hodnotu odhadla autorka modelu na sumu 2500 eur.

Zaujímavosťou je, že porota v Moskve už vybrala semifinálovú šestnástku, jej zostava sa však svet dozvie až v sobotu. Finálový prenos by sa mal vysielať v 190 krajinách a podľa odhadov si ho možno pozrie vyše miliarda ľudí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Moskva #finále #Jeanette Borhyová #Miss Universe SR

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...