S holým zadkom na porotu? Takto Miss Litva vyrazila na dražbu

Finálový večer Miss Universe 2013 sa uskutoční v sobotu v Moskve. Už niekoľko dní však v ruskej metropole víťazky jednotlivých krajín predvádzajú svoje schopnosti a prednosti. Niektoré doslova.

08.11.2013 00:00
debata
Miss Litva 2013 Simona Burbaite sa predviedla v... Foto: Reuters, HANDOUT
Miss Litva 2013 Simona Burbaite Miss Litva 2013 Simona Burbaite sa predviedla v takýchto odvážnych šatách.

V stredu večer sa uskutočnila dražba národného daru – večer, v rámci ktorého sa kráľovné krásy z celého sveta stretli a priniesli dar do aukcie na charitatívne účely. Kým väčšina z dám stavila na večerné róby a pompézne šaty, našli sa aj také, ktoré chceli provokovať.

Medzi nich určite patrí aj Miss Litva Simona Burbaite. Brunetka na prvý pohľad nevzbudila veľkú pozornosť, ale stačilo, aby sa obrátila k objektívom chrbtom a mala o záujem postarané. Burbaite si totiž obliekla šaty s priehľadným zadným dielom, kde oblasť zadočku zakrývali len rafinovane našité tylové kvetiny. Aj pod nimi však bolo zjavné, že misska musela vyraziť bez spodnej bielizne.

Otázne však je, koho chcela takouto garderóbou ešte ohúriť. Semifinálovú šestnástku už totiž porota vybrala v stredu predpoludním počas prehliadky národných modelov šiat. Jej zostava zatiaľ známa nie je, diváci z celého sveta ju spoznajú až v sobotu večer. Na ceremoniáli, ktorý by podľa odhadov mohla sledovať až miliarda ľudí, sa však v úvode objavia všetky víťazky a medzi nimi aj Slovenka Jeanette Borhyová – ktohovie, možno aj ona postúpi do Top 16.

debata chyba
Viac na túto tému: #Moskva #Simona Burbaite #miss Litva #holý zadok

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...