Najsexi modelky sveta pokope! To bola oslava krásy a zvodnosti

Výročná prehliadka americkej značky Victoria's Secret patrí medzi najočakávanejšie udalosti roka. Výnimkou nebola ani tá, ktorá sa konala v stredu večer v New Yorku.

14.11.2013 08:05
debata (2)
Modelka Adriana Lima ako perlová kráľovná na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Adriana Lima ako perlová kráľovná na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show. Modelka Adriana Lima ako perlová kráľovná na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show.

Na nablýskané podujatie, ktoré pozorne sledujú médiá po celom svete, dorazili pozvané celebrity ako Ciara, dizajnér Valentino či speváčka Taylor Swift – skutočnými kráľovnami večera však boli modelky na móle.

Tentoraz žiadne bezmenné dámy, ale hviezdy biznisu a dámy, ktoré patria medzi najlepšie zarábajúce modelky sveta. Aj zásluhou amerického výrobcu dámskej bielizne.

Záverečné defilé krásy a sexepílu na prehliadke...
Modelka na prehliadke Victoria's Secret Fashion...
+47Brazílske pôvaby počas večera reprezentovala aj...

Služobne najstaršou na móle sa stala Brazílčanka Adriana Lima. Táto mama dvoch detí prvýkrát stála na výročnej šou v roku 2000 a tentoraz predvádzala už trinástykrát. Jej krivky však vyzerajú akoby sa ich čas vôbec nedotkol. Lima sa ukázala v troch rozličných outfitoch a vyzerala nesmierne sexi.

V minulosti uviedla, že deväť dní pred prehliadkou nejedáva nič iné, len proteínové koktaily. Pre USA Today však tentoraz prezradila, že nedržala žiadnu špeciálnu diétu. „Jedinú vec, na ktoré je treba dávať si pozor, sú porcie,“ uviedla. Priznala, že vo forme ju udržiava starostlivosť o jej dve deti aj hodiny boxu.

Modelka Doutzen Kroes predvádzala siedmykrát a... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Victoria's Secret Fashion Show 2013 - Doutzen Kroes Modelka Doutzen Kroes predvádzala siedmykrát a vyzerala úchvatne.

Brazílske ženy, v rozličných rebríčkoch označované za najkrajšie na svete, reprezentovali aj modelky Alessandra Ambrosio či Izabel Goulart alebo Sara Sampaio. Šancu však nedostali len ostrieľané modelky, ale aj celkom nové tváre či hviezdy módnych mól posledných dvoch rokov.

Druhýkrát sa napríklad na prehliadke pre Victoria's Secret objavila britská kráska Cara Delevingne. Farby Veľkej Británie zastúpili aj modelky Lily Donaldson či jedna z černošských modeliek Jourdan Dunn. „Dúfam, že nespadnem, dúfam, že neukážem bradavku, inak sa nebojím ničoho,“ prezradila pred prehliadkou rodáčka z Londýna.

Modelka Cara Delevingne nechýbala na výročnej... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Victoria´s Secret 2013 - Cara Delevingne Modelka Cara Delevingne nechýbala na výročnej šou slávnej značky.

Britský však nebol len pôvod spomenutých dám, ale aj jedna z tém večera. Nazvaná Britská invázia. Počas nej sa napríklad po móle prešla spevácka hviezda Taylor Swift, ktorá v rámci šou účinkovala. Odetá do kostýmu inšpirovaného britskou vlajkou.

Samotná Swift pritom mnohých prekvapila – na mólo prišlo dvakrát a v strieborných minišatách sa tak rozparádila, že mnohí tvrdili, že takúto sexi ju ešte nevideli.

Speváčka Taylor Swift sa počas vystúpenia na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Taylor Swift Speváčka Taylor Swift sa počas vystúpenia na Victoria's Secret Fashion Show 2013 poriadne rozjašila.

Okrem spomenutej britskej invázie bol večer rozdelený dohromady na šesť tematických celkov. Medzi nimi sa napríklad nachádzala téma Rajské vtáčatá, Snehoví anjeli či Parížske noci. Pri sekcii Senhových anjelov na mólo začal padať umelý sneh.

Jednou z najsledovanejších dám večera, a to vo viacerých zmysloch, bola juhoafrická modelka Candice Swanepoel. Práve ona dostala tento rok možnosť predviesť podprsenku Fantasy Bra v hodnote 10 miliónov dolárov. Superluxusný kúsok zo žltého zlata, diamantov, briliantov a rubínov strážila niekoľkočlenná ochranka. Swanepoelovú pritom mnohí odborníci označujú za nástupkyňu Gisele Bündchenovej.

Topmodelka Candice Swanepoel predvádzala... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2013 Victoria's Secret Fashion Show - Candice Swanepoel Topmodelka Candice Swanepoel predvádzala špeciálnu Fantasy Bra - podprsenku v hodnote 10 miliónov zdobenú rubínmi, briliantmi a diamantmi.

Medzi kráskami na móle nechýbali dámy ako Doutzen Kroes, Lily Aldridge či Lindsay Ellingson a Erin Heatherton – všetky známe z reklám a katalógov značky. Bývalá baletka Karlie Kloss síce nenapĺňa kritéria tradičnej „zaoblenejšej“ krásky Victoria's Secret, na prehliadke však bola jednou z najväčších hviezd.

Stredajšiu veľkolepú šou okrem Swiftovej sprevádzali aj vystúpenia kapiel Fall Out Boy a Neon Jungle. V hľadisku sa usadili mnohé známe osobnosti, ale aj partneri a spolupracovníci americkej značky, ktorá patrí medzi najziskovejšie módne firmy súčasnosti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sexepíl #modelky #Victoria´s Secret 2013

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....