Kráska z Litvy je koncentrácia sexepílu. Takto pózuje hore bez!

S nahotou nemá problém. Topmodelka Edita Vilkeviciute sa v minulosti odhalila aj v slávnom kalendári Pirelli. Teraz prináša potešenie čitateľom magazínu Lui.

02.12.2013 07:02
debata
Litovská modelka Edita Vilkeviciute na titulnej... Foto: Reprofoto: Lui
Edita Vilkeviciute Litovská modelka Edita Vilkeviciute na titulnej strane magazínu Lui.

Rodáčka z litovského mesta Kaunas sa stala hviezdou časopisu Lui a dostala sa priamo na titulnú stranu jeho decembrového vydania. Dvadsaťštyriročnú hviezdu kampaní Dior či Armani zachytil fotograf takmer len v miniatúrnych čiernych nohavičkách. Tentoraz však žiadne decentné gestá, Edita sa ukazuje vo svojej kráse a hrdo sa predvádza hore bez. Názov „uragán Edita“ v jej prípade vyznieva viac ako príznačne.

Modelka pritom nezostala len pri fotení editoriálu s výrazne erotickou príchuťou. Pre magazín, ktorý je považovaný za akúsi štýlovejšiu a umeleckejšiu (lifestylovú) podobu klasických pánskych titulov, nakrútila aj šteklivé video.

Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute... Foto: Profimedia.sk
Edita Vilkeviciute Litovská topmodelka Edita Vilkeviciute predvádza svoje krivky v bikinách počas fotenia pre značku Victoria's Secret.

Blondínka vysoká 175 centimetrov, ktorá má narozdiel od mnohých kolegýň ženskejšie a plnšie krivky, sa v minulosti objavila aj na titulnej strane Vogue Paris či Vogue Italia.

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #modelka #erotika #Edita Vilkeviciute #sexi fotenie

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....