Prehliadku domácej plesovej módy ozdobí topmodelka Kinga Rajzak

Už o pár dní sa v Bratislave uskutoční tradičná prehliadka spoločenskej a plesovej módy od renomovaných domácich dizajnérov. Hviezda však nebude chýbať ani na móle.

05.12.2013 08:34
debata
Topmodelka Kinga Rajzak predvádza kreáciu z... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Burberry - jeseň-zima 2013 Topmodelka Kinga Rajzak predvádza kreáciu z kolekcie Burberry na jeseň a zimu 2013.

Na podujatie Orange Fashion Show 2013 pricestuje topmodelka Kinga Rajzak – dáma, ktorá sa môže pýšiť najvyšším umiestnením spomedzi slovenských kolegýň vo svetovom rebríčku úspešnosti modeliek.

Rodáčka z Dunajskej Stredy počas svojej kariéry pracovala pre väčšinu renomovaných značiek – nechýbala na prehliadkach Chanel, Dior, Alexander McQueen, Gucci či Louis Vuitton. V zozname má tiež prácu na kampaniach pre Prada, Missoni alebo Lanvin či Balenciaga.

Rajzakovú, ktorá doposiaľ absolvovala neuveriteľných 750 prehliadok po celom svete, si objednávajú módne domy na exkluzívne fotenia. Podobné platí aj o magazínoch – ocitla sa už vo Vogue Italia – dokonca na titulnej strane.

Slovenská topmodelka Kinga Rajzak predvádza... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Chanel - jar-leto 2013 - Paríž Slovenská topmodelka Kinga Rajzak predvádza model z dielne Chanel.

Hoci počas uplynulej prehliadkovej sezóny mala Kinga Rajzak prestávku, aby sa mohla sústrediť na štúdium v Londýne, na slovenskom podujatí spraví výnimku a pricestuje, aby predviedla jeden z modelov a tiež sa predstavila v červených šatách v rámci charitatívnej kolekcie Šaty zo srdca.

Na jubilejnom desiatom ročníku módnej show uvedú svoje autorské kolekcie Veronika Hložníková, Marcel Holubec W., Fero Mikloško, Hana Převrátilová s Borisom Hanečkom a Mária Štraneková. Dvaja z nich – Veronika Hložníková a Fero Mikloško – patrili medzi tých, ktorí svoje diela prezentovali aj na prvom ročníku Orange Fashion v roku 2004. Módnu show bude uvádzať moderátorka Soňa Müllerová. Pravda.sk vám prinesie bohatú vizuálnu aj textovú reportáž už deň po podujatí – v utorok 10. decembera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #ples #Kinga Rajzak #Orange Fashion Show

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...