Miss Krajčírová zvádzala v priehľadnej róbe, bodovala i Mendrejová

Keď dokraľovala na pozícii Miss Slovensko, stratila sa na čas Kristína Krajčírová zo stránok novín a časopisov. V piatok večer však bola jednou z hviezd Zlatej prehliadky.

15.12.2013 00:00
debata
Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová v... Foto: Daniel Kaplavka/ STAR production
Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová v róbe od Lukáša Kimličku. Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová v róbe od Lukáša Kimličku.

Držiteľka titulu najkrajšej Slovenky pre rok 2012 sa objavila ako modelka v priestoroch Dvorany Ministerstva kultúry Slovenskej republiky, kde sa v piatok večer predstavilo niekoľko domácich dizajnérov so svojou víziou spoločenskej módy počas Zlatej prehliadky ako záverečnej akcie roka v šnúre tohtoročného podujatia Bratislavské módne dni.

Krajčírová najprv predviedla róbu z dielne zoskupenia NuPPL, aby sa potom prezliekla do čiernej toalety s priehľadným topom zdobeným perím od Lukáša Kimličku. Rafinované šaty v kombinácii s ľadovým pôvabom mladej Bratislavčanky patrili medzi najzvodnejšie modely večera. Krajčírová sa nezľakla ani odvážneho priehľadného materiálu, no nepôsobila vulgárne, ale veľmi zvodne.

Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová v... Foto: Daniel Kaplavka/ STAR production
Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová v kreácii z dielne NuPPL. Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová v kreácii z dielne NuPPL.

Bývalé kráľovné krásy mali piatkový večer očividne „pod palcom“. Aj plavovláska Denisa Mendrejová, držiteľka titulu Miss Universe SR, patrila medzi zvodné a pôvabné dámy večera. Mamička dcéry Grétky sa objavila na móle v kreácii od už spomenutého zoskupenia NuPPL, ktorej dominoval večerný plášť so zdôraznenými plecami. Hosťom však Mendrejová dopriala aj pohľad na svoje vylepšené ženské prednosti.

Piatková prehliadka podobne ako pondelňajšia akcia Orange Fashion Show v Sále Slovenskej filharmónie v Redute priniesla dizajnérske vízie o spoločenskej móde. V tomto prípade však namiesto modeliek predvádzali najmä známe osobnosti a akcii chýbala väčšia kompaktnosť. Ponúkla síce rozmanitosť štýlov, ale aj spracovania či úrovne kvality ponúkaného.

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová v...
Herečka Milena Minichová v šatách od Michaely...
+37Zoskupenie NuPPl predstavilo večerné šaty na...
debata chyba
Viac na túto tému: #pôvab #Zlatá prehliadka #Kristína Krajčírová #Denisa Mendrejová #sexi modely

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...