Kate Moss ako redaktorka Vogue: Takto vyparádila kolegyňu

Slávna britská modelka Kate Moss sa v marcovom vydaní britskej mutácie časopisu Vogue prvýkrát predstavila v úlohe módnej redaktorky a štylistky.

05.02.2014 00:00
debata
Modelka Daria Werbovy na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Vogue UK
Daria Werbovy Modelka Daria Werbovy na titulnej strane magazínu Vogue, ktorú pripravila jej kolegyňa Kate Moss - nová redaktorka magazínu.

Pre magazín, na ktorého obálke sa počas svojej kariéry objavila viac ako tridsaťkrát, pripravila sériu fotografií, na ktorých pózuje pôvodom ukrajinská modelka Daria Werbowy. Napísal o tom denník The Daily Telegraph.

Moss, ktorá nedávno oslávila 40. narodeniny, patrí k najväčším celebritám sveta módy. Ľudia, ktorí sa v odbore pohybujú, ju oceňujú nielen ako modelku, ale aj ako štýlovú ikonu, ktorá dokáže diktovať trendy. Práve preto ju Vogue oslovil s ponukou práce občasnej módnej redaktorky.

Rok 1990: Kate Moss na jednom zo záberov...
Rok 1993: Kate Moss ako tvár v reklame na...
+30Rok 1993: Kate Moss na zábere od Alberta...

Pre marcové číslo, ktoré sa v predaji objaví už tento týždeň, Moss stavila na rockovú estetiku a inšpiráciu 70-tymi rokmi. Módna story s názvom Cause CéléBre nafotila dvojica fotografov Mert Alas a Marcus Piggott. Na jednom z vopred zverejnených snímok je možné vidieť hlavnú aktérku, ktorá v čiernych minišatách od Yvesa Saint Laurenta, sieťovaných pančuchách a v parochni sedí za volantom kabrioletu.

„Kate Moss, celkom iste jeden z najslobodnejších duchov našej éry, pre nás pripravila prvé fotenie,“ napísala v úvodníku časopisu jeho šéfredaktorka Alexandra Shulman. Doplnila, že Moss naplnila aj svoju povesť hviezdy večierkov, keď svoju modelku hneď prvý deň po fotení vzala so sebou do spoločnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Vogue #redaktorka #Daria Werbovy #prvé fotenie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...