Zmyselná Dánka Agdal v mokrom tričku: Takto propaguje fast-food!

Celý týždeň sa dánska modelka Nina Agdal zúčastňovala na propagácii nového vydania plavkového špeciálu Sports Illustrated. A znovu predvádza svoje úchvatné telo.

23.02.2014 00:00
Nina Agdal Foto:
Dánka Nina Agdal v novej reklame na sieť Carl Jr.
debata (1)

Na internete sa objavili prvé zábery z novej reklamy pre sieť rýchlo-občerstvovacích zariadení Carl Jr. Nie je vôbec prekvapivé, že modelka s dokonalým telom robí promo pre fast-food – bola to práve firma Carl Jr., ktorá z Agdalovej spravila medzinárodnú hviezdu, keď ju obsadila do minuloročnej reklamy premietanej počas prestávky v Super Bowl.

Z príťažlivej Dánky sa razom stala hviezda a mnohí jej fanúšikovia sa domnievajú, že aj vďaka tomuto kontraktu z minulosti sa tento rok ocitla priamo na titulnej strane už spomenutého Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Dánka Nina Agdal v staršej reklame na sieť Carl... Foto: Carl Jr.
Nina Agdal Dánka Nina Agdal v staršej reklame na sieť Carl Jr.

Plavovláska, ktorá randila s členom skupiny The Wanted, sa v novej kampani predvádza opäť na pláži. Tentoraz v spodnom diele bikín a mokrom tielku, pod ktorým sa jej črtajú zmyselné prednosti. Samozrejme, hamburger v ruke chýbať nemôže.

Dánka v minulosti priznala, že má slabosť pre fast-food, ale dopraje si ho len raz za čas. Ak by to vraj robila pravidelne, mohla by sa rozlúčiť s kariérou modelky pre bikiny či spodnú bielizeň.

Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports... Foto: Reprofoto: SPORTS ILLUSTRATED
Nina Agdal, Lily Aldridge a Chrissy Teigen Titulná fotografia plavkového špeciálu Sports Illustrated Swimsuit Issue - zdobí ho trojica (zľava): Nina Agdal, Lily Aldridge a Chrissy Teigen.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nina Agdal #hamburger #mokré tričko #Carl Jr. reklama

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...