Daniela Peštová: Pózovanie v plavkách rada prenechám mladším

Je jedinou českou modelkou, ktorá sa objavila na titulnej strane plavkového špeciálu Sports Illustrated trikrát. Očarujúca Daniela Peštová však tvrdí, že dnes by si na to netrúfla.

25.02.2014 00:00
debata (1)
Modelky (zľava) Rachel Hunter, Carol Alt a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rachel Hunter, Carol Alt a Daniela Peštová Modelky (zľava) Rachel Hunter, Carol Alt a Daniela Peštová v minulosti ozdobili titulné strany Sports Illustrated - pozvanie na uvedenie jubilejného vydania plavkového špeciálu teda museli dostať.

„To už určite nie. Predsa len modeling ako taký je mladý biznis, ktorý patrí mladým ľuďom a navyše to plavkové vydanie je úplne iná kategória. To veľmi rada prenechám mladším,“ vyhlásila s úsmevom na otázku, či by si ešte trúfla zapózovať na stránkach slávneho špeciálu, ktorý tento rok oslávil 50. výročie.

Matka troch detí a životná partnerka Pavla Haberu sa minulý týždeň zúčastnila na oboch slávnostných akciách na počesť magazínu. Prvej v New Yorku a o pár dní neskôr v Los Angeles. Fotografi ju zachytili v spoločnosti vekovo bližších kolegýň – Rachel Hunterovej a Carol Altovej, ktoré tiež v minulosti ukázali svoje krivky v plavkách. Čo hovoria na svoje mladšie nasledovníčky, ktoré ozdobili stránky v roku 2014?

„Keď Carol, Rachel a ja sme fotili sme fotili Sports Illustrated, zdalo sa mi, že tam bola väčšia individualita,“ vysvetlila Peštová. „V dnešnej dobe, možno je to aj kvôli fotošopu, alebo neviem, kvôli čomu, ale nevyskočí na mňa tá jedna tvár, osobnosť, ktorá by ma zaujala. Je to veľké množstvo krásnych mladých dievčat, ale trošku mi chýba, čo tam bolo, keď sme fotili my,“ skonštatovala príťažlivá blondínka.

Česká topmodelka Daniela Peštová pózovala na... Foto: Sports Illustrated
Daniela Peštová Česká topmodelka Daniela Peštová pózovala na obálke magazínu Sports Illustrated viackrát. Najznámejšia je však asi fotografia z vydania v roku 2000.

Hoci už prekročila štyridsiatku, stále dokáže svojím pôvabom a prirodzenou krásou ohúriť. „Vrásky pribúdajú, s tým človek nič neurobí. Ale myslím si, že človek by nemal hodiť flintu do žita,“ uviedla Peštová na margo toho, ako si udržiava svoj mladistvý vzhľad. Dôležité je podľa nej, aby si žena našla čas pre seba. „Viem, že to nie je jednoduché, ale človek si ho musí urobiť,“ skonštatovala. „A samozrejme, používať kvalitnú kozmetiku,“ doplnila dáma, ktorá je tvárou dvoch kozmetických línií na starostlivosť o pokožku po štyridsiatke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Daniela Peštová #pózovanie #Sports Illustrated #vrásky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...