Výnimočný úspech ex-hokejistu Hrivňáka! Prvý Slovák na obálke Vogue

O stredoeurópskom regióne a Slovensku špeciálne sa hovorí ako o liahni krásnych žien. Zdá sa však, že svet modelingu konečne objavil aj pôvab drsnejšieho pohlavia. Dôkazom je určite aj Filip Hrivňák.

11.03.2014 14:33
debata
Slovák Filip Hrivňák na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Vogue Hommes International - Mert & Marcus
Slovák Filip Hrivnák na titulnej strane magazínu Vogue Hommes International. Slovák Filip Hrivňák na titulnej strane magazínu Vogue Hommes International.

Mladý manekýn, ktorý je bývalým členom juniorského hokejového klubu HC Košice, sa dočkal výnimočného úspechu. Aktuálne totiž zdobí titulnú stranu prestížneho magazínu Vogue Hommes International Paris. Dvadsaťročný fešák s plnými perami a výraznými lícnymi kosťami sa stal zároveň novou „múzou“ fotografického dua Mert Alas a Marcus Piggot.

Dvojica fotografov, ktorá je podpísaná napríklad pod kalendárom Pirelli, ale tiež spolupracuje s najvýznamnejšími dizajnérskymi značkami a magazínmi, si zaistila Slováka na exkluzívne fotenie na niekoľko mesiacov dopredu. „Filip je prvý Slovák a Čech, ktorý sa dostal na titulku Vogue. Najskôr mal ísť fotografovať len editoriál s duom Mert & Marcus. Ale oni si ho natoľko zamilovali, že si zajednali exkluzivitu do konca sezóny,“ prezradila pre Pravda.sk Dominika Svetíková, bookerka mužskej divízie agentúry Exit Model Managment, ktorá Hrivnáka vo svete zastupuje.

Slovenský model Filip Hrivňák na prehliadke... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Filip Hrivnák Slovenský model Filip Hrivňák na prehliadke značky Givenchy v januári 2014.

Pri titulnej strane Vogue Hommes sa dobré správy pre mladíka, ktorý sa počas nedávneho parížskeho týždňa módy objavil na prehliadke Givenchy, nekončia. „Po fotografovaní pre Vogue Hommes zostal ešte na ďalšie fotenie s Mertom a Marcusom pre Vogue Paris,“ pokračovala Svetíková. „Som na neho veľmi hrdá a považujem jeho úspechy za obrovskú vec. Veľmi ho to posunie v kariére a už teraz je medzi top tvárami mužského modelingu,“ doplnila bookerka.

Spomenutá titulka magazínu, ktorý sa už čoskoro objaví na stánkoch a kvôli ktorej Hrivňáka odfarbili na blond, je bez pochyby doterajším vrcholom kariéry bývalého športovca. Určite však nie je posledným. O tomto pánovi ešte budeme počuť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #titulka #recept na úspech #Filip Hrivnák #Vogue Hommes International #Mert & Marcus

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...