Päťdesiatnička Macpherson zvádza v reklame na spodnú bielizeň

Elle Macpherson sa v aktuálnej kampani predviedla ako nežná a rafinovaná zvodkyňa.

04.04.2014 15:00
debata

Čerstvá päťdesiatnička Elle Macpherson prepožičala svoju tvár a telo značke J.C. Penney. V aktuálnej kampani spodnej bielizne pôsobí slávna Austrálčanka veľmi nežne. V čipkovanom korzete láka potencionálnych zákazníkov na zvodné kúsky z aktuálnej kolekcie. Dvojnásobná mama predvádza svoj dekolt veľmi decentne, cez plecia má navyše prehodené sako. Napriek tomu sa nedá povedať, že by reklama bola fádna. Naopak, Macpherson dokazuje, že zvádzať sa dá aj rafinovane.

Elle Macpherson v reklame značky J.C. Penney. Foto: J.C. Penney
Elle Macpherson Elle Macpherson v reklame značky J.C. Penney.

So spomínanou značkou už spolupracovali aj jej niekdajšie kolegyne, ktoré sa pýšia označením supermodelky, Christy Turlington (45) a Cindy Crawford (48). Navyše Crawford sa v kampani objavila spolu s dcérou a mamou.

Elle Macpherson je matkou dvoch synov, ktorých otcom je podnikateľ a súčasný partner herečky Umy Thurman – Arpad Busson. Modelka a finančník sa rozišli v roku 2005. Odvtedy modelku spájali s viacerými mužmi, za vážny vzťah bol však považovaný až ten, ktorý začala v roku 2009 s miliardárom Jeffreym Soferom. Dvojica sa minulý rok v lete vzala.

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #modelka #Elle MacPherson

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....