Priehľadné šaty za 4900 eur! A Cole v nich vyzerala ako korčuliarka

Meno Cheryl Cole možno na Slovensku mnohým nenapovie veľa, v rodnej Veľkej Británii však patrí medzi ostrosledované celebrity.

02.07.2009 12:45
Cheryl Cole Foto:
Speváčka Cheryl Cole v šatách za vyše 4000 libier.
debata

Výnimkou nebola ani stredajšia oslava jej 26. narodenín. Členka populárnej ženskej formácie Girls Aloud a manželka futbalistu Ashleyho Colea sa vybrala so zástupom prominentných hostí a priateľov do vyhláseného podniku Vanilla. Objektívy paparazzov však nesmerovali len k známym pozvaným tváram, medzi ktorými sa objavila Emma Bunton, Dannii Minogue či Simon Cowell.

Cheryl Cole v sprievode manžela Ashleyho- A v... Foto: PROFIMEDIA
Cheryl Cole a Ashley Cole Cheryl Cole v sprievode manžela Ashleyho- A v šatách, za ktoré by ste si kúpili aj ojazdené auto.

Takmer nemožné bolo prehliadnuť aj šaty, ktoré si Cheryl obliekla. Kratučký model zo strapcov, priehľadných vrstiev látky a vyšívaných kvetov odhalil toho naozaj dosť. Ale keď znalci odhalili jeho cenu, mnohým sa určite zakrútila hlava viac než z vyzývavej nositeľky.

Za šaty z dielne britského dizajnéra Alexandra McQuenna totiž zaplatila sexi brunetka 4165 libier (cena šiat je približne 4900 eur). Model z jarnej kolekcie dizajnéra patrí k najdrahším v rámci aktuálnej kolekcie, ktorá bola prezentovaná v Pa­ríži na jeseň minulého roka. Pri pohľade na Cheryl sa však núka aj otázka, či išlo o dobrú módnu voľbu. Šaty totiž vyzerajú skôr ako kostým krasokorčuliarky a platiť zaň tisíce eur sa zdá ako bohapusté mrhanie peniazmi.

Nuž, Cheryl si to spoločne s manželom môžu dovoliť – a to bude asi aj hlavný dôvod, prečo sa brunetka (mimochodom vo Veľkej Británii nedávno vyhlásená za najlepšie oblečenú celebritu) do nich natiahla.

A čo si myslíte o šatách vy? Páčia sa vám?

debata chyba

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...