Češka Stivínová hosťom na módnej šou Dior: Fotili ju ako Rihannu!

Záplava svetoznámych tvárí sa zišla v stredu večer v New Yorku na predstavení novej kolekcie francúzskej značky Dior. Nechýbali však ani vyslanci Slovenska a Česka.

09.05.2014 17:20
debata
Česká herečka Zuzana Stivínová sa zaradila k... Foto: DIOR
Zuzana Stivinova Česká herečka Zuzana Stivínová sa zaradila k svetovým celebritám na prehliadke Dior - Resort 2015 v New Yorku.

V prvom prípade je reč o dáme, ktorá bola priamo súčasťou módnej prezentácie – topmodelky Kingy Rajzakovej, ktorú značka Dior exkluzívne obsadzuje na svoje módne šou od jej návratu na módne móla. Česko však malo svojho zástupcu priamo v zozname celebritných hostí.

Marion Cotillard na prehliadke značky Dior v...
Laetitia Casta na prehliadke značky Dior v New...
+25Margot Robbie na prehliadke značky Dior v New...

Po boku Rihanny, Marion Cotillard, Heleny Christensen či herečiek Nicoly Peltz a Maggie Gyllenhaal sa objavila aj česká herečka a speváčka Zuzana Stivínová. V čiernych kabátových šatách Dior stavila na tradičný francúzsky look a pred objektívmi fotografov z celého sveta pózovala ako ostrieľaná profesionálka. Stivínová so značkou Dior spolupracuje už niekoľko rokov a v jej kreáciach sa objavuje na mnohých premiérach či spoločenských akciách – podobne ako herečka Táňa Pauhofová.

Modelka v kreácii Dior - Resort 2015, ktorá... Foto: DIOR
Dior - Resort 2015 Modelka v kreácii Dior - Resort 2015, ktorá mala premiéru v New Yorku.

Aj Stivínová si v stredu pritom mohla pozrieť podobu novej medzikolekcie – takzvanej Resort (alebo tiež Cruise) Collection na rok 2015. Jej dominantou sa stal hold americkému štýlu odievania, jeho voľnosti a ľahkosti. Kreatívny riaditeľ značky Raf Simons uviedol, že jednou z inšpirácií bola aj francúzska hodvábna šatka, ktorej ľahkosť a vzdušnosť sa transformovala do šiat, topov či lemov poletujúcich okolo tiel modeliek. Šatky dokonca našli svoje miesto aj v uzloch okolo nohy na topánkach. Výrazná farebnosť, akoby ručne maľované motívy a potlače na hodváboch lahodili oku a pôsobili veľmi žensky a mladistvo. Nechýbali však ani nové variácie diorovských klasík – tradičných sák a kabátov. V odľahčených verziách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #celebrita #New York #Dior #kolekcia #Zuzana Stivínová #Resort 2015

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...