Krainová o Faltýnovej: Je to číča, ale nech pochová ten ku..vokolotoč

Modelka Petra Faltýnová sa len pred pár dňami rozišla s moderátorom Leošom Marešom. Stalo sa tak počas filmového festivalu v Karlových Varoch.

09.07.2014 11:55
debata
Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s... Foto: Profimedia.sk
Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s partnerom - moderátorom Leošom Marešom. Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s partnerom - moderátorom Leošom Marešom na úvodnom ceremoniáli v Karlových Varoch.

Dvojica vyrazila na festivalový sviatok už v piatok na slávnostné otvorenie a vyzerali ako hrdličky. O dva dni na to však prišiel nečakaný rozchod. České médiá dvojicu stihli ešte zvečniť na víkendových spoločenských akciách. A práve v súvislosti s nimi sa na adresu Faltýnovej vyjadrovala aj ďalšia česká modelka Simona Krainová.

Blondínka a dvojnásobná matka, ktorá je známa tým, že si servítku pred ústa nedáva a v českom šoubiznise bola už na nože s kadekým, komentovala na Facebooku fotografiu štylistu Filipa Vaněka. Ten totiž pre Faltýnovú aj Mareša pripravil garderóbu na festivalové dianie.

„Tu to Petre naozaj pristane. Kiežby ten kurvokolotoč už naveky pochovala…úplná číča. Bravo,“ zanechala podľa informácií Blesk.cz na sociálnej sieti odkaz Krainová. Ktohovie, možno to je jej forma veľkej pochvaly pre kolegyňu a rivalku, ale vysvetliť si to možno naozaj všelijako. Aj tak, že Krainová vlastne Marešovu ex poriadne urazila a jej niekdajší odevný štýl pomenovala veľmi nelichotivo. Nuž, rozhodnite si sami, ktorá možnosť sa vám viac pozdáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #facebook #Simona Krainová #urážka #hodnotenie #Petra Faltýnová #Karlove Vary

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...