Tejto sexbombe povedali, že je tučná! Nenávidím vás, odkázala tvrdo

Postavu, akú má ona, by si želali tisíce žien po celom svete. No topmodelka Chrissy Teigen priznala, že aj ona čelila nepríjemným komentárom o nadváhe.

14.07.2014 18:00
debata
Modelka Chrissy Teigen. Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Chrissy Teigen Modelka Chrissy Teigen.

Malo sa tak stať pred rokmi, keď ešte ako začínajúca modelka dostala prácu pre odevnú značku Forever 21. „Prišla som na pľac, kde sme mali fotiť, a požiadali ma, či si ma môžu odfotiť,“ prezradila manželka speváka Johna Legenda v rozhovore pre magazín Du Jour.

Fotografiu údajne vtedy hneď poslali do jej modelingovej agentúry a ona do pár minút dostala telefonát. „Práve ma líčili a z agentúry mi zavolali, že musím okamžite odísť. Povedali, že si tučná a musíš si prísť do agentúry skontrolovať miery,“ opísala vtedajší rozhovor Teigen.

Práca pre značku teda padla, ale z Teigenovej sa vďaka jej sexi krivkám stala žiadaná modelka pre plavkové kampane. Hoci od incindentu uplynuli už roky, modelka očividne nezabudla. Svedčí o tom aj odkaz pre módnu firmu, ktorý poslal prostredníctvom spomenutého rozhovoru. „A nenávidím vás, Forever 21. Úprimne, ste tí najhorší,“ vyhlásila 28-ročná kráska, ktorá sa tento rok objavila na titulnej strane magazínu Sports Illustrated.

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Chrissy Teigen #fotenie #tučná #Forever 21

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...