Slovák Hrivňák opäť triumfuje. Fotil pre magazín s legendou Kate Moss

Úspechov slovenského modela Filipa Hrivňáka sa vŕšia geometrickým radom. Bývalý juniorský reprezentant v hokeji si pripísal na konto aj fotenie s legendou.

14.08.2014 00:00
debata (1)
odkaz Slovenský model Filip Hrivňák a topmodelka Kate... Foto: Reprofoto: Mert & Marcus for W Magazine
Slovenský model Filip Hrivnák a topmodelka Kate Moss spoločne pózovali pre magazín W. Slovenský model Filip Hrivňák a topmodelka Kate Moss spoločne pózovali pre magazín W. (Po kliknutí na fotografiu si môžete pozrieť ostatné zábery na stránke W Magazine.)

Reč nie je o nikom inom ako o britskej topmodelke Kate Moss. Práve po jej boku sa 20-ročný Hrivňák objavil na stránkach septembrového vydania amerického magazínu W. Za editoriálom nazvaným Supernormal Supermodels nestojí nik iný ako fotografické duo Mert & Marcus.

Dvojica módnych fotografov už pred pár mesiacmi bola košickým rodákom očarená natoľko, že si ho zabookovali na exkluzívne fotenie. Výsledkom je aj to, že Hrivnáka zaradila do skupiny „supermodelov“ – v editoriáli okrem Britky Mossovej, Talianky Mariicarle Boscono či holandskej krásky Lary Stone a kanadskej topmodelky Darie Werbovy pózujú najzaujímavejšie tváre ženského a mužského modelingu. Okrem Hrivnáka dostali priestor už len dvaja muži – manekýni Daan van der Deen a Steve Milatos.

Hrivnák, ktorý je tiež exkluzívnou tvárou jesennej kampane módneho domu Versace, sa nedávno zúčastnil na súkromnej narodeninovej párty dizajnéra Ricarda Tisciho značky Givenchy. Medzi gratulantmi nechýbali ani hviezdy ako spomenutá Kate Moss či Naomi Campbell. Niet pochýb o tom, že sa mladý Slovák, aspoň čo sa módneho sveta týka, ocitol vo vyberanej spoločnosti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #úspech #W Magazine #Filip Hrivnák

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...