Nádherná Eva Green v kalendári: Zvodná aj roztopašnica v červenom!

Nádherná herečka, renomovaná fotografka a nápaditá výprava - to sú už tradične ingrediencie na koktail originálnych záberov, ktoré každoročne predstavuje kalendár pod značkou známeho alkoholického nápoja.

06.11.2014 11:18
debata
Herečka Eva Green v kreácii od Vivienne... Foto: Julia Fullerton-Batten pre Campari via Image.net
01 Campari Calendar 2015 Mithology Mixology Eva Green January Negroni Herečka Eva Green v kreácii od Vivienne Westwoodovej s koktejlom Negroni. Mesiac január.

Zhodou okolností – tento rok je kalendár Campari venovaný práve koktejlom. Každý mesiac má svoj príbeh, každý mesiac ponúka recept na miešaný nápoj s neopomenuteľnou ingredienciou – oranžovočerveným nápojom. A každý, samozrejme, ponúka aj očarujúcu herečku Evu Green.

Herečka Eva Green na titulnej fotografii...
Herečka Eva Green v kreácii od Vivienne...
+15Herečka Eva Green na zábere, ktorý patrí k...

Predstaviteľka Bond-girl Vesper Lyndovej, či hviezda seriálu Penny Dreadful prebrala tento rok štafetu po dámach ako Uma Thurman, Penélope Cruz či Jessica Alba. Postavila sa pred objektív renomovanej fotografky Julie Fullerton-Battenovej a výsledkom je trinástka záberov – opäť s dominanciou červenej.

„Práca na kalendári bola pre mňa o rozprávaní príbehov veľmi imaginatívnym, kreatívnym a nádherným spôsobom. Tento rok sú príbehy v kalendári azda najbližšie k podstate značky Campari, ako kedy boli. A je pre mňa pocta, že som toho súčasťou,“ uviedla Green v tlačovom vyhlásení. Fotografka Fullerton-Batten zase ocenila voľnosť, ktorú jej dávala tohtoročná myšlienka. „Trošku histórie, k tomu súčasnosť aj modernosť – myslím si, že tak sme naplno ukázali nadčasovosť značky,“ poznamenala umelkyňa.

Herečka Eva Green na zábere z kalendára značky... Foto: Julia Fullerton-Batten pre Campari via Image.net
09 Campari Calendar 2015 Mithology Mixology Eva Green September Campari Orange Passion Herečka Eva Green na zábere z kalendára značky Campari - obrázok patrí mesiacu september,.

Oficiálne predstavenie kalendára sa uskutočnilo v stredu v Londýne a, samozrejme, nechýbala na ňom ani Eva Green. Oblečená v žiarivo červených šatách Andrew GN. Mimochodom, luxusná móda sa objavuje aj v celom kalendári – od značiek ako Versace, Vivienne Westwood, Azzedine Alaia či Christian Louboutin. A výsledok si môžete pozrieť práve na Pravda.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kalendár #Campari #Eva Green #Mythology Mixology #Julia Fullerton-Batten

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...