Počiatková po prehliadke: Hložníkovú odložila, obliekla Chanel za tisíce eur

Manželka ministra financií Jána Počiatka, Ivana Počiatková, sa nedávno predstavila ako modelka v šatách Veroniky Hložníkovej. Po skončení prehliadky však domáci model vymenil za ultraluxus z dielne Chanel.

17.09.2009 14:04
Ivana Počiatková Foto:
Manželka ministra financií Ivana Počiatková pózovala v zákulisí a bavila sa pri tom.
debata

Legendárny francúzsky módny dom patrí k tým najdrahším na svete a ceny niektorých jeho kúskov sú priveľa aj pre mnohé celebrity. „Tie topánky mi požičali, naozaj nepatrili k najlacnejším,“ uviedla pred časom na svojom blogu britská moderátorka Alexa Chung na margo roztomilých čierno-bielych črievičiek s mašličkami a otvorenou špičkou.

Šaty značky Chanel (vpravo), ktoré nosí aj... Foto: Reuters
Chanel - jar-leto 2009 - Paríž Šaty značky Chanel (vpravo), ktoré nosí aj Ivana Počiatková - priamo na móle v Paríži.

A div sa svete, rovnaké mala na nohách aj Ivana Počiatková. Akurát, že v tomto prípade asi o požičaný kúsok nešlo. Pri topánkach, ktorých autorom je dizajnér Karl Lagerfeld, však nezostala, obliekla si tiež šaty z kolekcie jar-leto 2009. Suma modelu z luxusného úpletu, doplneného skladanými rukávikmi s vrstvami tylu, určite preskočí sumu 1000 eur.

Ešte drahšia však bola kožená kabelka na retiazke zdobená kovovými cvokmi – ako inak, od Chanelu. Identický model sme na internetových stránkach webových zásielkových obchodov nenašli. Cena podobných modelov sa však začínala pri sume 2000 dolárov (1360 eur). Vzhľadom na vyhotovenie by mohla suma stúpnuť aj vyššie.

Luxusné topánky značky Chanel na nohách Ivany... Foto: Zdeno Gáfrik
Ivana Počiatková Luxusné topánky značky Chanel na nohách Ivany Počiatkovej.

Dokonalý „značkový“ vzhľad dotvárali aj perlové náhrdelníky a šatka tiež od francúzskeho výrobcu. Ktohovie, koľko podobných modelov by sme našli pri návšteve šatníka pani ministrovej.

V rozhovore pre Pravda.sk však priznala, že žiadne šaty nevyhadzuje. „Na každé mám nejaké spomienky, odkladám si ich všetky,“ vysvetlila dáma, ktorá kúsky od zahraničných tvorcov občas prestrieda aj domácou módu. Najčastejšie práve tou od Veroniky Hložníkovej. Dnes už kamarátky spolupracujú pri tvorbe garderóby vyše desať rokov.

Trio modeliek kráča po móle počas prehliadky...
Manželka ministra financií Ivana Počiatková...
+2Manželka ministra financií Ivana Počiatková...
debata chyba

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...