Ohurujúca šou pôvabu a sexepílu: Najkrajšie modelky ovládli Londýn!

Najsexi módna šou roka je za nami. V utorok večer sa pod londýnskym nebom konala veľkolepá výročná prehliadka známeho amerického výrobcu dámskej bielizne. Plná dokonalých krások.

03.12.2014 01:23
debata (3)
Modelka Candice Swanepoel predviedla svoju... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Candice Swanepoel Modelka Candice Swanepoel predviedla svoju ohurujúcu postavu.

Bezmála päťdesiatka modeliek sa vystriedala na móle v hale Earl Court, kde organizátori tento rok situovali módnu šou. Voľba Londýna nebola asi náhoda – americká firma sa už dávnejšie chce výrazne presadiť aj na európskom trhu, jej tváre dokonca v pondelok pomáhali propagovať nový butik.

Modelka Karlie Kloss predvádza kreáciu na...
Modelky na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...
+51Modelka Karlie Kloss na prehliadke Victoria´s...

Módna šou Victoria's Secret, či už sa koná na jednom, alebo druhom brehu Atlantiku, je však zárukou vrcholného estetického zážitku – teda aspoň čo sa týka krásy ženského tela (o kreáciách sa dá vždy diskutovať). Brazílske gazely ako Adriana Lima či Alessandra Ambrosio nesklamali a viackrát sa prezliekli, aby mohli ohurovať londýnske publikum. Nechýbala ani pasáž, v rámci ktorej predviedli luxusné miliónové podprsenky z línie Fantasy Bra zdobené zafírmi a rubínmi či briliantmi. Do kroku im spieval domáci Ed Sheeran. Na móle sa hudobne prezentovala aj Ariana Grande či spevák Hozier.

zväčšiť Modelky Adriana Lima (vľavo) a Alessandra... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Adriana Lima (vľavo) a Alessandra Ambrosio Modelky Adriana Lima (vľavo) a Alessandra Ambrosio sa predviedli v luxusných podprsenkách za niekoľko miliónov dolárov.

Hlavnou hudobnou hviezdou však nepochybne bola americká speváčka Taylor Swift, ktorá nezaujala len hudbou, ale aj odvážnym vzhľadom. V zásade bola na nerozoznanie od vysokých a štíhlych manekýnok – najprv sa predviedla v saténovom negližé s dlhým plášťom lemovaným frivolnými volánikmi a neskôr ho vymenila za priehľadné minišaty z čipky. Vystúpenie si vraj užila ako veľkú zábavu aj vďaka tomu, že na móle sa viackrát stretla s kamarátkou – topmodelkou Karlie Kloss.

Medzi hviezdami tohtoročnej šou nechýbali kľúčové tváre americkej firmy ako Candice Swanepoel, Lily Aldridge či Behati Prinsloo. Prišla aj Doutzen Kroes – holandská modelka, ktorá len pár mesiacov pred šou porodila svoje druhé dieťa. Vyzerala vynikajúco.

Topmodelka Doutzen Kroes kráča po móle za spevu... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Topmodelka Doutzen Kroes kráča po móle za spevu Taylor Swiftovej. Topmodelka Doutzen Kroes kráča po móle za spevu Taylor Swiftovej.

Domáce farby na móle zastúpili krásky ako Lily Donaldson či Jourdan Dunn. Zo stredoeurópskeho regiónu získali miesto v exkluzívnej šou Poľka Magdalena Frackowiack a Maďarka Enikó Mihalik.

Ako to už býva, prehliadku tvorcovia rozdelili do niekoľkých blokov – azda najdominantnejší bol luxusný zlatý, počas ktorého na móle defilovali sexi dámy s pozlátenými krídlami a priehľadnými jemnučkými tylmi pošívanými zlatými plieškami a korálikmi. Nechýbala však ani bláznivá farebnosť s retro a folklórnymi prvkami a najzvodnejšia intímna farba – čierna.

Maďarská modelka Eniko Mihalik na prehliadke... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Modelka Eniko Mihalik predvádza kreáciu na Victoria´s Secret Fashion Show 2014 v Londýne. Maďarská modelka Eniko Mihalik na prehliadke Victoria's Secret.

Celú prehliadku zaznamenávali kamery, pričom záznam zo šou uvidia americkí diváci 9. decembra na kanáli CBS.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #bielizeň #sexi #Taylor Swift #Alessandra Ambrosio #Adriana Lima #Doutzen Kroes #Victoria´s Secret Fashion Show 2014

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...