Obrovský úspech! Česká kráska zvíťazila na svetovom finále Elite Model Look

Obrovský úspech si na svoje konto pripísala mladučká Barbora Podzimková - česká víťazka finále modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014. Aj vo svetovej súťaži získala prvé miesto.

03.12.2014 09:53
debata (4)
Víťazka za Česko - Barbora Podzimková sa stala... Foto: Elite Model Managment
Elite Model Look Víťazka za Česko - Barbora Podzimková sa stala aj kráľovnou svetového finále Elite Model Look 2014.

Pätnásťročná Podzimková, ktorú v septembri tohto roka vybrala medzinárodná porota za kráľovnú českej zostavy budúcich modeliek, zvíťazila v čínskom Šenzene a porazila tak zvyšných 42 kandidátok z rozličných krajín sveta – medzi nimi aj Slovenku Barboru Beňovú.

Podzimková pochádza z Příbramu a už vo svojich pätnástich rokoch dorástla do ideálnej modelkovskej výšky – meria 180 centimetrov. To, čo zaujalo modelingových expertov po celom svete, je však jej vzhľad – plné pery a krásne oči, plachý pohľad srnky a dlhé husté kadere.

V čínskom Šenzene zastupovali Česko a Slovensko... Foto: Elite Model Managment
Josef Utěkal, Barbora Podzimková, Barbora Beňová a Eduard Michalko. V čínskom Šenzene zastupovali Česko a Slovensko - sprava: Josef Utěkal, Barbora Podzimková, Barbora Beňová a Eduard Michalko. Najúspešnejšia bola práve Podzimková.

Prvýkrát sa finále konalo aj s mužskou účasťou. Na vrchol spomedzi adeptov vystúpil taliansky fešák. Pre víťazku Podzimkovú je pripravený ako výhra kontrakt na tri roky s Elite International a finančná výhra. Kým v ženskej kategórii to bolo až 150-tisíc eur, v mužskej o stotisíc eur menej.

Svetové finále modelingovej súťaže Elite Model Look sa konalo už 31-krát, pričom Česko a Slovensko má na ňom skvelú bilanciu. V minulosti totiž vo svetovej súťaži bodovala napríklad Češka Eva Klímková, jej kolegyňa Hana Jiříčková, ale aj slovenská modelka Denisa Dvončová.

Ženské víťazky Barbora Podzimková (druhá...
Toto sú víťazi 23. ročníka známej modelingovej...
+33Slovenská moderátorka Adela Banášová v...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Šenzen #Elite Model Look 2014 #víťazka #Barbora Podzimková #svetové finále

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....