Bez štipky mejkapu a slávneho úsmevu! Julia Roberts ako ju nepoznáte!

Po speváčke Madonne, ktorá sa v reklame spojila so značkou Versace, sa hviezdnou tvárou blysla aj značka Givenchy. V utorok potvrdila, že novú spoluprácu podpísala s Juliou Roberts.

11.12.2014 00:00
debata
Herečka Julia Roberts v reklame na módnu značku... Foto: Givenchy
Julia Roberts Herečka Julia Roberts v reklame na módnu značku Givenchy.

Držiteľka Oscara, ktorá je svetu známa vďaka svojej kráse a nezameniteľnému úsmevu, sa objaví v kampani na jar a leto 2015. Prvé vizuály, ktorých autormi je duo fotografov Mert Alas a Marcus Piggot, sa už objavili na internete.

Ich podoba však zachytáva hollywoodsku hviezdu tak, ako ju často nevidieť. „Niekedy, keď fotíte človeka, ktorý je naozaj slávny, snažíte sa urobiť to veľmi pompézne, glamour. Teraz som však chcel zachytiť Juliu tak, ako prišla. Čierne sako, pánska košeľa, džínsy. Zachytiť to, čo máme spoločné,“ uviedol pre magazín Dazed and Confused dizajnér značky Givenchy Ricardo Tisci.

Práve jeho bol aj nápad fotografovať hviezdu bez líčidiel a typického úsmevu. „Bola veľmi ústretová. Povedala, spravme to a tak sme to spravili. Z výsledku som veľmi šťastný, je to skutočne silný obraz,“ dodal ešte Tisci. Štyridsaťsederočná herečka bola podľa jeho slov tiež nadšená a vôbec jej neprekážalo, že fotografia ju zachytáva v akoby „surovom“ stave. „Teraz vidím seba, moje skutočné ja,“ komentovala vraj výsledok reklamy, ktorá sa v magazínoch objaví už o pár týždňov.

debata chyba
Viac na túto tému: #úsmev #reklama #Givenchy #Julia Roberts #mejkap

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...