Prochádzková ukázala bujné vnady v Miami, na Slovensku už má rivalky

Dva týždne aj pár dní zostáva do svetového finále súťaže Miss Universe, na ktorom Slovensko reprezentuje 22-ročná Silvia Prochádzková.

08.01.2015 12:21
debata (2)
Slovenská Miss Universe Silvia Prochádzková sa... Foto: Profimedia
Silvia Prochádzková Slovenská Miss Universe Silvia Prochádzková sa pripravuje na svetové finále súťaže v Miami. Aj pózovaním pred objektívom.

Víťazka titulu Miss Universe Slovenskej republiky odcestovala do USA už pred pár dňami a stihla za ten čas absolvovať množstvo profesionálnych povinností. Popri fitingoch šiat či hodinách strávených pod rukami kaderníkov a vizážistov sa rodáčka z Bratislavy už predviedla aj pred objektívom v bikinách.

Pózovanie v odvážnej dvojkombinácii je súčasťou promo záberov, ktoré rovnú 90-ku dievčat z celého sveta priblížia svetu aj porotcom. Prochádzková predviedla svoje príťažlivé krivky, ale najmä bujné (údajne plastikou) vylepšené poprsie.

zväčšiť Finálová dvanástka súťaže Miss Universe... Foto: archív In Agency
Finálová dvanástka súťaže Miss Universe Slovenskej republiky 2015. Finálová dvanástka súťaže Miss Universe Slovenskej republiky 2015.

Kým sa však Slovenka pripravuje v Miami, v rodnej krajine už je známa jej nová „konkurencia“. Zástupcovia súťaže krásy totiž vybrali finálovú dvanástku dievčat, ktoré sa budú uchádzať o titul Miss Universe Slovenskej republiky 2015.

Ako prezradila riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová-Chovancová, medzi tohtoročnými adeptkami vraj nie je žiaden výrazný typ ako bola minulý rok práve Prochádzková. „Ona minulý rok zažiarila už na prvom sústredení, ale každá z dievčat, ktoré sme vybrali tento rok, má v sebe niečo výnimočné. Som veľmi rada, pretože mám motiváciu hľadať tú pravú medzi týmito krásnymi dámami,“ skonštatovala bývalá kráľovná krásy.

Finálová dvanástka dievčat:

Kristína Jančeková – Prievidza
Anita Polgáriová – Rožňava
Veronika Šebáková – Šamorín
Denisa Vyšňovská – Prievidza
Petra Poláková – Závadka n. Hronom
Saskia Januščáková – Handlová
Martina Danková – Košice
Andrea Behúnová – Udavské
Katarína Bezecná – Žilina
Dominika Zemanová – Bratislava
Zdenka Pavlíková – Osuské
Beatrica Závodniková – Košice

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #finále #bikiny #Miss Universe #Miami #Silvia Prochádzková #finálová dvanástka

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...