Elgort či Hawke pred objektívom: Herecké hviezdy opäť bodujú v reklame

Trvá to už nejakú tú sezónu, čo hviezdy modelingu ustupujú v reklamných kampaniach hviezdam šoubiznisu. Aj známa odevná talianska značka Prada pokračuje v tomto trende.

08.01.2015 16:22
debata
Americký herec Ethan Hawke je jednou zo štyroch... Foto: Craig McDean for Prada
Ethan Hawke Americký herec Ethan Hawke je jednou zo štyroch hviezd, ktoré sa stali novými tvárami reklamnej kampane talianskej odevnej značky Prada.

Hviezdami novej pánskej kolekcie, ktorá sa v nasledujúcich mesiacoch prostredníctvom reklamy objaví v známych magazínoch či na portáloch, sú štyri herecké osobnosti – rôzneho veku aj skúseností.

Americký herec Ethan Hawke je jednou zo štyroch...
Herec Miles Teller je jednou zo štyroch hviezd,...
+1Herec Jack O´Connell je jednou zo štyroch...

Azda najprekvapivejšie je obsadenie mladého hrdinu dramédie pre tínedžerov Na vine sú hviezdy Ansela Elgorta, ktorého si zástupcovia značky vybrali do kampane pod taktovkou fotografa Craiga McDeana. Spoločnosť mu robia aj herci Miles Teller či Jack O'Connell (inak ústredný hrdina filmu Nezlomný od Angeliny Jolieovej. Štvoricu uzatvára vekovo aj skúsenosťami najvýraznejší Ethan Hawke.

Do novej kampane Prada na kolekciu jar a leto... Foto: Craig McDean for Prada
Ansel Elgort Do novej kampane Prada na kolekciu jar a leto 2015 sa dostal aj mladý herecký talent a hrdina filmu Na vine sú hviezdy - Ansel Elgort.

Niekdajší tínedžerský miláčik a dnes herec viacerých tvárí a rozmerov je súčasťou kampane, v ktorej dostali úlohu aj každodenné predmety ako nožnice či pero. Samozrejme, dôležitá je v tomto prípade aj samotná móda. Podľa talianskej značky sa chystá návrat k estetike 70-tych rokov – Prada však prináša originálny a výrazný prvok v podobe grafických efektov prešívania – či už na fazónach a rukávoch sák, alebo na golieroch košieľ, alebo plášťoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Ethan Hawke #Prada #Ansel Elgort #pánska kolekcia

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....