Slovák Hrivňák v TOP 50-ke modelov sveta. To sa ešte nikdy nestalo!

Úspech, akým sa doposiaľ nemôže pochváliť žiaden slovenský model, sa podaril Filipovi Hrivňákovi.

14.01.2015 12:30
debata
Slovák Filip Hrivňák ako tvár kampane na... Foto: VERSACE
Filip Hrivňák Slovák Filip Hrivňák ako tvár kampane na kolekciu jar a leto 2015 značky Versace.

Hviezda kampane Versace a rodák z Košíc sa ocitol vo výročnom zozname 50 najlepších modelov sveta webového portálu Models.com. Stalo sa tak vôbec prvýkrát v histórii, čo je v takomto zozname slovenský zástupca.

Dvadsaťročnému študentovi a bývalému hokejistovi sa tento úspech podaril napríklad aj vďaka titulnej strane najznámejšieho pánskeho módni ka Vogue Hommes International. Editoriál spoločne s titulnou stranou fotografovalo renomované duo Mert a Marcus. Potom stihol Hrivňák pracovať pre značky ako Givenchy, Calvin Klein Collection či už spomenutý Versace.

Najmä vďaka kontraktu s týmto talianskym „labelom“ sa podľa odborníkov z módneho sveta dostal do spomenutého rebríčka. Hrivňák totiž dve sezóny po sebe získal exkluzívny kontrakt na reklamu pánskej kolekcie. Jeho tvár tak mohli vidieť čitatelia renomovaných pánskych módnych magazínov, ale aj na billboardoch či vo výkladoch butikov značky Versace po celom svete – a to nielen túto jeseň, ale tiež aktuálne v nasledujúcich mesiacoch.

Slovák Miroslav Čech ako tvár kampane na... Foto: VERSACE
Miroslav Čech Slovák Miroslav Čech ako tvár kampane na kolekciu jar a leto 2015 značky Versace.

Zaujímavosťou tiež je, že okrem Hrivňáka je hviezdou novej kampane Versace aj ďalší Slovák – zhodou okolností tiež juniorský hokejista Miroslav Čech. Síce v módnej brandži debutoval len pred pár mesiacmi, ale jeho štart bol doslova raketový. Obaja mladí muži sa objavia už v sobotu podvečer na prehliadke novej pánskej kolekcie Versace v Miláne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rebríček #Versace #úspech #Filip Hrivnák #Models.com #TOP 50

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...