Supermodelka Bündchen sa lúčila s mólami. Toto bola jej posledná šou!

Poslednú prehliadky dvadsaťročnej kariéry absolvovala v stredu podvečer v brazílskom Sao Paule supermodelka Gisele Bündchen.

16.04.2015 07:35
debata
Brazílska supermodelka Gisele Bündchen sa na... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Gisele Bündchen Brazílska supermodelka Gisele Bündchen sa na prehliadke značky Colcci v Sao Paule rozlúčila s viac ako dvadsaťročnou kariérou na móle. Bola to oficiálne jej posledná prehliadka a odteraz sa bude matka dvoch detí venovať už len reklamným kampaniam, foteniu pre magazíny a vlastným podnikateľským projektom.

Tridsaťštyriročná mama dvoch detí, ktorá je už niekoľko rokov neohrozene najlepšie platenou modelkou planéty, si na tento rozlúčkový moment vybrala značku Colcci. Brazílskeho odevného ateliéru, s ktorým spolupracuje už niekoľko rokov.

Na móle sa predviedla celkom v dvoch prehliadkových modeloch z novej kolekcie, aby na záver prišla dať zbohom početnému publiku v sprievode kolegýň oblečených do tričiek s jej podobizňou. Všetkému sa z hľadiska prizeral aj Bündchenovej manžel Tom Brady či otec Valdir.

Brazílska supermodelka Gisele Bündchen (tretia...
Brazílska supermodelka Gisele Bündchen sa na...
+3Na prehliadke nechýbal ani manžel slávnej...

Modelka pár hodín pred módnou šou oficiálne ohlásila na svojom Instagrame, že končí s prehliadkovými mólami. „Som vďačná za to, že som v štrnástich rokoch dostala príležitosť začať kráčať touto cestou. Dnes, dvadsať rokov po tom, čo som v módnom biznise, je pre mňa poctou absolvovať túto poslednú prehliadku, ktorú som si vybrala a zároveň stále pracovať v iných sférach módneho biznisu,“ uviedla dáma, ktorá si ako jedna z mála môže bez ostychu dávať titul supermodelka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #rozlúčka #Gisele Bündchen #Colcci #Sao Paulo #mólo

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....