Ovisnuté prsia, unavená pleť - aj tie najsexi modelky majú zlé dni

Aj tie najkrajšie ženy sveta nemajú občas svoj deň. Holandská topmodelka Lara Stone o tom presvedčila počas uplynulých dní viackrát.

27.05.2015 00:00
debata
Zlý výber šiat niekedy dokáže poriadne pokaziť... Foto: Profimedia
Lara Stone Zlý výber šiat niekedy dokáže poriadne pokaziť celkový dojem. V prípade modelu Saint Laurent na topmodelke Lare Stone to platilo na sto percent.

Tridsaťjedenročná blondínka bola jednou z hviezd festivalu v Cannes, ktorý sa v nedeľu skončil na Francúzskej riviére. A hoci tam prišla ako ambasádorka kozmetickej značky a jej úlohou bola v prvom rade žiariť a očariť, boli aj chvíle, keď jej to vôbec nevyšlo.

Jedna z nich súvisela s voľbou šiat z dielne značky Saint Laurent. Blondínka s krivkami Venuše, ktorá je považovaná v tradičnej módnej brandži za kyprú, svoje prednosti predviedla v padavej lurexovej látke. Lenže, pri pohľade zboku to vyzeralo viac rozpačito ako príťažlivo. Jej masívne poprsie bez podprsenky totiž v šatách padalo a pôsobilo vulgárne.

zväčšiť Modelka Lara Stone počas fotenia na Francúzskej... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Lara Stone Modelka Lara Stone počas fotenia na Francúzskej riviére mala aj takéto momentky so silnou vrstvou mejkapu. Čo myslíte?

Stone, ktorá sa tento rok odlúčila aj od manžela Davida Walliamsa, tiež prekvapila pri fotení na terase jedného z luxusných hotelov. Ani silné líčenie totiž nedokázalo zakryť jej častým líčením unavenú pleť.

Ospravedlnením môže byť práve súkromný život modelky, ktorý prechádza krízovým obdobím. A konieckoncov, vlastne sú tieto nevydarené momentky z Cannes dobrou správou pre bežné ženy. Aspoň vidia, že aj modelky podliehajú gravitácii a veku. A ich krásu veľmi často dotvára dokonalá retuš.

Holandská topmodelka Lara Stone v top forme - v... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Lara Stone Holandská topmodelka Lara Stone v top forme - v úvode festivalu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Cannes #pleť #Lara Stone #nedostatky #zlý deň

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...