Ide mu karta! Slovák Hrivňák hviezdi v reklame dvoch slávnych značiek

Ako sa hovorí, ide mu karta! Slovenský model Filip Hrivňák si môže na svoje konto pripísať ďalší veľký úspech.

15.06.2015 18:10
debata
Slovenský model Filip Hrivňák v reklame na... Foto: Mert & Marcus for DSquared2
Filip Hrivňák Slovenský model Filip Hrivňák v reklame na kolekciu jeseň a zima 2015/2016 od značky DSquared2.

Dvadsaťjedenročný rodák z Košíc, ktorý do svetového modelingu vtrhol ako víchor pred viac ako dvoma rokmi, sa v najbližšej módnej sezóne stal tvárou hneď dvoch veľkých módnych značiek. Do reklamy si ho vybrala firma DSquared2, ale tiež francúzsky módny dom Givenchy.

Slovenský model Filip Hrivňák v reklame na...
Slovenský model Filip Hrivňák (vpravo) a jeho...
+7Slovenský model Filip Hrivňák (vpravo) a jeho...

Vizuály z kampane na kolekciu jeseň a zima 2015/2016 sa objavili na internete v nedeľu večer. Hrivňákovi robí spoločnosť manekýn Julian Schneyder a dvojicu fotografovalo renomované duo Mert a Marcus. Celá kampaň vznikla v štúdiu, ale zároveň v nej nechýba etnický nádych a inšpirácia severoamerickými indiánmi, ktorá sa bohato pretavila do kúskov lemovaných kožušinami či kožených kabátov a sák so strapcami. Okrem dvojice manekýnov si v kampani zahrali aj zvieratá.

Slovenský model Filip Hrivňák (vpravo) a jeho... Foto: Mert & Marcus for DSquared2
Filip Hrivňák Slovenský model Filip Hrivňák (vpravo) a jeho kolega Julian Schneyder v reklame na kolekciu jeseň a zima 2015/2016 od značky DSquared2.

Reklama na najnovšiu kolekciu Givenchy zatiaľ nemá oficiálnu obrázkovú podobu, ale už minulý týždeň zverejnil dizajnér značky Ricardo Tisci minivideo, v ktorom sa popri slávnej topmodelke Candice Swanepoel či Mariicarle Boscono objavuje aj Hrivňák. Ten zužitkoval svoju lásku k športu a pred kamerou skáče na švihadle.

Hrivňáka objavila agentúra Exit Model Managment a jeho tvár okamžite zarezovala v módnej brandži aj u slávnych fotografov. Bola to práve dvojica Mert Alas a Marcus Piggot, ktorá vyniesla Slováka na piedestál prostredníctvom titulnej strany magazínu Vogue Hommes International. Odvtedy sa tmavovlasý fešák stal tvárou v kampaniach Versace a predvádzal exkluzívne pre Givenchy či Calvin Klein.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #reklama #Givenchy #úspech #model #Filip Hrivnák #DSquared2

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....