Svadba s multimilionárom? Tejto kráske zatiaľ stačí iba randenie

Je krásna, inteligentná a zarába státisíce. Topmodelka Karlie Kloss vyzerá ako stelesnenie dokonalej ženy. A aby toho nebolo málo, aj partnera si vybrala ukážkového.

10.09.2015 00:44
debata
Modelka Karlie Kloss v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Modelka Karlie Kloss v kreácii Louis Vuitton. Modelka Karlie Kloss v kreácii Louis Vuitton.

Dlhonohá kráska známa z kampaní Dior, Hermés či Oscar de la Renta randí už dlhší čas s tridsaťročným milionárom – podnikateľom a investorom Joshom Kushnerom. Dvojica sa zoznámila na jednom z newyorských večierkov, ale kto by si myslel, že ide len o klasickú story, keď pekná tvárička zbalí prachatého sponzora, bude na omyle.

Dvadsaťtriročná bývalá baletka je totiž známa svojou sebestačnosťou a nezávislosťou. A tiež inteligenciou a rozhľadom, nedávno začala študovať na Newyorskej univerzite. Podľa serveru Radar sa ani nehrnie do svadby s Kushnerom, ktorý je mladším bratom iného známeho amerického podnikateľa a milionára Jareda Kushnera, mimochodom manžela Ivanky Trumpovej.

„V najbližšom období rozhodne nemá záujem o žiadnu svadbu,“ citoval Radar zdroj z Klossovej okolia. „Cíti sa s Joshom nesmierne šťastná. Ale zatiaľ chce, aby ich vzťah zostal v takej podobe, v akej sa nachádza,“ doplnil zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #modelka #Karlie Kloss #milionár #Josh Kushner

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...