Sexbomba na nepoznanie aj ťažkotonážna modelka! To bola teda šou...

Šou sezóny, veľkolepá prehliadka a divoká párty - aj tak titulovali médiá štvrtkovú prezentáciu dizajnéra Marca Jacobsa s novou kolekciou. Predviedli ju mnohé známe tváre.

18.09.2015 15:43
debata
Modelka a herečka Emily Ratajkowski bola v... Foto: SITA/AP, Bryan R. Smith
Emily Ratajkowski - Marc Jacobs Jar-Leto 2016. Modelka a herečka Emily Ratajkowski bola v kreácii z novej kolekcie Marca Jacobsa na nepoznanie.

Na móle sa odprezentovala modelingová elita. Jej súčasťou sa však stali aj dámy, ktoré si podobné akcie vyberajú len príležitostne – nechýbala brazílska topmodelka Adriana Lima či ruská modelka Irina Shayk. Doslova na nepoznanie bola Emily Ratajkowski – modelka a herečka, ktorá sa s Jacobsom začala pred časom priateliť. Jej úprava do chlapčenského looku a zaodenie do nohavicového kostýmu na spôsob nedbalej školskej uniformy boli prekvapivé.

Speváčka Beth Ditto sa tiež obliekla do jednej...
Modelka a speváčka Karen Elson v kreácii z...
+9Topmodelka Alek Wek.

Azda najprekvapivejší moment však priniesla na akciu americká speváčka Beth Ditto. Sólová umelkyňa a tiež líderka kapely Gossip je známa svojou plnou postavou. Jej nadváha však bola tentoraz vystavená na obdiv v plnej sile. Návrhár pre ňu zhotovil šaty v telovom ružovom tóne, ktorý jej ešte opticky pridával. Z rozparku vykúkalo masívne stehno. Ditto však šou po boku chudučkých kolegýň zvládla na jednotku.

Speváčka Beth Ditto sa tiež obliekla do jednej... Foto: SITA/AP, Bryan R. Smith
Beth Ditto Speváčka Beth Ditto sa tiež obliekla do jednej z kreácii jarnej kolekcie Marca Jacobsa.

O tom, že kolekcia jar a leto 2016 od Marca Jacobsa patrila k najočakávanejším, svedčil aj celebritami zaplnený prvý rad. Šou si prišiel pozrieť nový párik Kate Mara a Jamie Bell, režisérka Sofia Coppola či herečky Mackenzie Davis a Imogen Poots.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marc Jacobs #New York #Emily Ratajkowski #Beth Ditto

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...