Naozaj by mala zhodiť? Sexi Venuša z móla vracia úder kritikom!

Je úspešná, ale aj poriadne kritizovaná. Topmodelku Gigi Hadidovú tak trochu stvoril Instagram. A práve táto sieť jej dáva poriadne pocítiť aj krutú stránku slávy.

01.10.2015 00:00
debata (5)
Modelka Gigi Hadid predviedla bikiny na módnej... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Modelka Gigi Hadid predviedla bikiny na módnej šou značky Tommy Hilfiger. Modelka Gigi Hadid predviedla bikiny na módnej šou značky Tommy Hilfiger.

Dvadsaťročná Hadid má na svojom konte na Instagrame niekoľko miliónov nasledovníkov, ale či sa dá hovoriť aj o fanúšikoch, to je už otázne. Mnohí z nich totiž plavovlásku kritizujú veľmi nevyberaným a tvrdým spôsobom. Terčom posmechu a kritiky je najčastejšie jej postava, výška ši falošná sláva v modelingu. Hadidovej pohár trpezlivosti však očividne pretiekol.

Práve na Instagrame modelka zverejnila dlhý odkaz pre všetkých ľudí, ktorí ju sledujú na mikroblogovacej sieti. Vyzvala ich, aby sa nevyžívali v tom, že kritizujú a ponižujú iných. „Viem, že negatívne komentáre na sociálnych médiách prichádzajú v 99 percentách prípadov od ľudí, ktorí netušia, o čom hovoria, ale klamala by som, ak by som tvrdila, že ma napriek tomu tieto komentáre nezasahajú,“ uviedla Hadid.

Modelka Gigi Hadid na módnej prehliadke Anna... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid na módnej prehliadke Anna Sui v New Yorku.

„Nie, nemám rovnaký typ tela ako iné modelky. Nie, nemyslím si, že som najlepšia na prehliadke a nie, nie som prvá ani posledná modelka môjho typu v modelingovom biznise. Môžete si vymýšľať všemožné zdôvodnenia na to, prečo som tam, kde som, ale v skutočnosti som tvrdý pracant, ktorý prišiel vo chvíli, keď sa módny priemysel mení,“ pokračovala modelka. Uvedomuje si vraj, že reprezentuje telesný vzhľad, ktorý kedysi v modelingu nebol akceptovaný, keďže má plnšie krivky, ale je šťastná, že má podporu od samotných dizajnérov či štylistov, ktorí ju obsadzujú.

Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke v Miláne. Foto: Reuters, STEFANO RELLANDINI
Versace - Miláno - jar a leto 2016 Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke v Miláne.

„Vaše odporné komentáre ma neprinútia povedať nie dizajnérom, ktorí si ma želajú mať na svojich prehliadkach a určite nezmenia ani ich názor na mňa. Ak ma tam chcú mať, budem tam. Ak nie, nebudem. Takto to skrátka funguje a vždy bude. A ak sa vám to nepozdáva, nesledujte ma, nepozerajte sa na mňa, pretože ja nikam neplánujem odísť,“ doplnila ešte topmodelka, ktorá sa počas týždňa módy v New Yorku objavila napríklad na prehliadkach Anna Sui či Tommy Hilfiger. Na druhej spomenutej sa predviedla práve v bikinách, čo vyvolalo množstvo kritických reakcií na internete. My to necháme na vás – čo myslíte, zaslúži si Gigi kritiku za príliš kypré krivky na módnom móle?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #kritika #Instagram #Telo #odkaz #Gigi Hadid

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...