Krásnej Peštovej akoby sa vek netýkal! Žiarila v luxuse z Talianska

Česká topmodelka Daniela Peštová je vždy zárukou vizuálneho zážitku. Reč nie je len o jej fyzických pôvaboch, ale aj zmysle pre štýl a módne cítenie.

28.10.2015 17:15
debata
Česká modelka Daniela Peštová oblečená od hlavy... Foto: PRADA
Daniela Peštová Česká modelka Daniela Peštová oblečená od hlavy po päty v značke Prada skombinovala nohavice v pávej modrej s ružovo-zeleným kabátom z dvojitého džerzeja bez rukávov. Doplnky sú tiež z dielne talianskej značky.

Na akcii Design Blok, ktorou žila Praha v uplynulých dňoch, sa blondínka objavila viackrát, pričom sa stala akousi ambasádorkou známej talianskej značky Prada. Kombinácie, v ktorých pózovala na verejnosti, boli ukážkové a Peštovej vzhľad bezchybný.

V jeden večer sa trojnásobná mama postavila pred objektívy v kombinácii vzorovaných nohavíc a kabáta bez rukávov z dvojitého džerzeja a predviedla priam bardotovsky nežnú úpravu vlasov a líčenia. Na druhý deň sa partnerka Pavla Haberu obliekla do nohavíc a tvídového saka ozdobeného kožušinou z norky. Nechýbali, samozrejme, ani doplnky od talianskej módnej značky.

Nový deň a nový look. Česká modelka Daniela... Foto: PRADA
Daniela Peštová Nový deň a nový look. Česká modelka Daniela Peštová prišla na akciu v rámci Design Bloku opäť oblečená od hlavy po päty v značke Prada. Tvídové sako ozdobené norkovou kožušinou doplnili olivové nohavice a luxusná kabelka Prada Inside Bag.

Pri pohľade na Peštovú je pritom ťažké uveriť, že pred pár dňami oslávila 45. narodeniny. Na jej vzhľade sa vek akoby nepodpisoval a stále dokáže očariť veľmi mladistvo pôsobiacou, no zároveň akosi vyzreto pokojnou krásou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vzhľad #Daniela Peštová #Prada #Design blok

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Nekazte si oči a netrávte celý deň pri počítači, ak nemusíte.
Zorganizujte si svoju prácu tak aby ste toho...