Prsia za dva milióny dolárov?! Krásna Lily ich ukáže na sexi šou roka

Sexepíl za milióny! Konkrétne dva a dolárov. Reč je o najnovšej luxusnej podprsenke, ktorú na slávnej šou predvedie jedna z najsexi modeliek sveta.

03.11.2015 17:13
Lily Aldridge Foto: ,
Modelka Lily Aldridge odhalila Fantasy Bra - podprsenku ozdobenú 6500 vzácnymi kameňmi, ktorá je zhotovená z ružového zlata a má cenu dva milióny dolárov.
debata

Zástupcovia značky Victoria's Secret, ktorá vždy k záveru roka pripravuje veľkolepú prehliadku dámskej bielizne, odtajnili podobu tohtoročnej Fantasy Bra – kúsku podprsenky, ktorá je vždy vyrobená či ozdobená drahými kameňmi, zlatom a kovmi. Na prvom oficiálnom promozábere pózuje americká topmodelka Lily Aldridge, ktorá je tvárou značky už niekoľko rokov. Pocty predviesť Fantasy Bra sa však dočkala prvýkrát.

Modelka Lily Aldridge odhalila Fantasy Bra -... Foto: Reuters, KEVORK DJANSEZIAN
Lily Aldridge Modelka Lily Aldridge odhalila Fantasy Bra - podprsenku ozdobenú 6500 vzácnymi kameňmi, ktorá je zhotovená z ružového zlata a má cenu dva milióny dolárov.

„Moje sny sa konečne splnili. Nemôžem uveriť, že ten deň prišiel,“ napísala šťastná brunetka na svojom Instagrame, kde tiež zverejnila zábery z fotenia superluxusného kúska. O pár hodín neskôr sa už postavila pred objektívy v Santa Monice, kde sa v jednom z butikov značky konalo oficiálne odtajnenie vzácneho kusu bielizne a tiež autogramiáda.

Podprsenku už tradične vytvoril klenotník Mouwad, s ktorým firma spolupracuje niekoľko rokov. Tentoraz sa popri tradičnejších materiáloch ako je biele a ružové zlato objavili v podprsenke tiež topásy, zafíry alebo diamanty. Ozdobená je aj ružovým kremeňom a briliantmi. Cena bola spomenutá už v úvode, ale pre istotu ju zopakujeme. Áno, sú to dva milióny dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #prehliadka #milióny #Lily Aldridge #Fantasy Bra

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...