Dokonalé telá, sexepíl v útoku: Slávna módna šou ovládla New York

Veľkolepou prehliadkou s najsexi modelkami súčasnosti ožil v utorok večer New York. Po minuloročnej návšteve Londýna sa tu totiž znovu konala prehliadka značky Victorsia' Secret.

11.11.2015 08:46
debata (1)
Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Victoria´s Secret Fashion Show 2015. Topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show 2015.

Známy výrobca spodnej bielizne každoročne pripravuje módnu prehliadku, v ktorej dámska bielizeň či plavky dostávajú novú podobu v rámci veľkolepého, často priam gýčového a divokého stylingu. A samozrejme, na sexi kráskach.

Modelka Martha Hunt na prehliadke Victoria's...
Modelka sa predvádza na prehliadke Victoria´s...
+51Modelka Gigi Hadid sa predvádza na prehliadke...

Medzi nimi nechýbali hlavné ambasádorky značky ako Adriana Lima či Alessandra Ambrosio. Brazílske duo doplnila aj Candice Swanepoel či Behati Prinsloo. Modelka Lily Aldridge, ktorá tiež patrí medzi „služobne“ starších anjelikov, dostala tento rok možnosť predviesť najdrahší kúsok kolekcie – takzvanú „Fantasy bra“.

Topmodelka Lily Aldridge v podprsenke za 2... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Lily Aldridge v podprsenke za 2 milióny dolárov od klenotníka Mouwada. Topmodelka Lily Aldridge v podprsenke za 2 milióny dolárov od klenotníka Mouwada.

Ide o model podprsenky, ktorý je zdobený drahými kameňmi, zafírmi či topásmi a ružovým kremeňom a ktorého hodnota je dva milióny dolárov. Pre firmu ju zhotovil klenotník Mouwad.

Pozornosť na tohtoročnej módnej šou pútali aj dve nováčikovské tváre. Nešlo však o žiadne začiatočníčky, ale hviezdy sociálnych sietí, ktoré za posledný rok vzali módny svet doslova útokom. Reč je o kamarátkach Gigi Hadidovej a Kendall Jennerovej.

Speváčka Selena Gomez bola jedným z účinkujúcich. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Selena Gomez bola jedným z účinkujúcich. Speváčka Selena Gomez bola jedným z účinkujúcich.

Druhá menovaná mala pre Victoria's Secret predvádzať už minulý rok, ale vtedy uprednostnila prehliadku značky Chanel. Tento rok termín nekolidoval so žiadnym iným a najkrajšiu členku televízneho klanu si prišli pozrieť aj obaja rodičia – Kris Jenner a jej ex-manžel Bruce Jenner, dnes už po zmene pohlavia Caitlyn Jenner.

Prehliadka sa už tradične nezaobišla ani bez hudobných vystúpení – tento rok si organizátori pozvali Ellie Gouldingovú aj speváčka The Weeknda. Treťou v zostave bola Selena Gomez, ktorá sa snažila držať krok so sexi modelkami odvážnym výstrihom.

Brazílska topmodelka Adriana Lima. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Brazílska topmodelka Adriana Lima. Brazílska topmodelka Adriana Lima.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #Lily Aldridge #Victoria´s Secret #podprsenka #Kendall Jenner #kráska #sexy #Gigi Hadid #Victoria´s Secret Fashion Show 2015 #telá

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...