Irina Shayk má tridsať! A kariéru plnú vyzliekania, pozrite sa

Ruskú modelku Irinu Shayk milujú predovšetkým výrobcovia plaviek a spodnej bielizne. Jej telo hovorí za všetko.

06.01.2016 00:00
Irina Shayk Foto:
Irina Shayk pre Agua Bendita.
debata (6)

Preslávil ju vzťah s hviezdnym Cristianom Ronaldom. Aj vďaka nemu sa z krásnej ruskej modelky Iriny Shayk stala top hviezda, ktorá sa usmieva z nekonečného množstva reklám a kampaní. 6. januára oslavuje tridsiate narodeniny.

Topmodelka Irina Shayk v kreácii od Sophie... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Irina Shayk Topmodelka Irina Shayk v kreácii od Sophie Thaellet.
Sama Irina priznala, že nemá problém odhaľovať svoje telo. Vie, že to je súčasť jej práce . Modeling vraj pre ňu nie je žiadne hobby. „Pre mňa je to v prvom rade biznis,“ vyhlásila v rozhovore pre Maxim. „Ak sa pýtate, čo si na modelingu najviac užívam, je to jeho finančná stránka. Nezávislosť, ktorú mi poskytuje.“
Ruská topmodelka Irina Shayk má naozaj silnú...
Topmodelka Irina Shayk v novej kampani na...
+7Topmodelka Irina Shayk v novej kampani na...

Dnes už naozaj známa Ruska sa v roku 2004 stala „Miss Čeľjabinsk“ a jej kariéra sa začala pomaličky rozbiehať. V roku 2007 dostala ponuku od značky Intimissimi a v tom istom roku sa sexi tmavovláska objavila v prestížnom Plavkovom špeciáli magazínu Sports Illustrated. Nasledovali zakázky pre značky ako Victoria's Secret, Lacoste, Guess a mnohé ďalšie.

Ruská topmodelka Irina Shayk a jej partner -... Foto: Reprofoto: Vogue Espaňa/Facebook
Irina Shayk a jej partner - futbalista Cristiano Ronaldo Ruská topmodelka Irina Shayk a jej partner - futbalista Cristiano Ronaldo na titulnej strane španielskej verzie Vogue.

V roku 2010 sa zoznámila s futbalistom Cristianom Ronaldom a po jeho boku vydržala dlhých päť rokov. Prominentný pár si užíval záujem médií, výrazne z neho ťažila práve tmavovlasá Ruska. Koniec prišiel v roku 2015, kedy sa čoraz častejšie začalo skloňovať slovo nevera. A neverníkom mal byť práve slávny futbalista.

Irina Shayk v kampani La Clover. Foto: La Clover
Irina Shayk Irina Shayk v kampani La Clover.

Už niekoľko mesiacov je Irina Shayk priateĺkou iného krásavca, herca Bradleyho Coopera. I keď začiatok ich vzťahu nebol bezproblémový, keďže herca to akosi ťahalo k jeho bývalej láske, mladučkej modelke Suki Waterhouse, aktuálne je ich láska v plnom rozkvete. Dokazujú to najmä zábery z ich spoločných dovoleniek.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #irina Shayk #narodeniny #tridsať

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...