Žiaden koniec, bráni sa Cindy Crawford! Modeling milujem

Americká modelka Cindy Crawford poprela správy, že plánuje v päťdesiatke skončiť s kariérou.

02.02.2016 13:36
Cindy Crawford Foto: ,
Topmodelka Cindy Crawford na zábere z promovanie svojej knihy Becoming.
debata

Tie sa objavili po tom, ako v rozhovore pre magazíny leteckej spoločnosti United Airlines povedala, že sa určite nechá fotiť ešte ďalších desať rokov, no už nie ako modelka.

Štyridsaťdeväťročná rodáčka z DeKalb v štáte Illinois prostredníctvom služby Instagram v pondelok vysvetlila, že nerobí definitívne vyhlásenie a skoncovanie s modelingom je len ich rodinný vtip. Ako sama uviedla, nie každý titulok, povie celú pravdu.

Topmodelka Cindy Crawford. Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Cindy Crawford Topmodelka Cindy Crawford.

„Každý rok poviem deťom, že odchádzam. Je to náš rodinný vtip,“ vyjadrila sa Crawford, ktorá oslávi päťdesiatku už 20. februára. Ako ďalej priznala, každoročne sa objavia príležitosti, ktoré ju nadchnú. Napriek tomu, že sa vraj nevie dočkať, kedy svoju pozornosť nasmeruje skôr na biznis, rodinu a priateľov, nerobí konečné vyhlásenie.

Supermodelka tiež priznala, že miluje byť súčasťou modelingu, v ktorom pôsobí už vyše tridsať rokov. "Ak ma táto doba niečo naučila, je to toto: nikdy nehovor nikdy,“ napísala autorka knihy Becoming, ktorú uviedla na trh vlani v septembri a v súčasnosti je s ňou na turné.

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #koniec #Cindy Crawford

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...