Trapas na móle! Gigi Hadid ukázala prsník na prehliadke Versace

Zažila nepríjemné faux pas. Topmodelka Gigi Hadid sa v piatok večer stala hviezdou internetu. Dôvodom boli neposlušné šaty.

27.02.2016 09:56
debata
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii z novej... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii z novej kolekcie značky Versace. Topmodelka Gigi Hadid v kreácii z novej kolekcie značky Versace.

Američanka, ktorá v Miláne predvádzala exkluzívne pre značku Versace, sa v záverečnom modeli prehliadky uprene dívala do objektívov a kráčala po móle. Akurát si nevšimla, že šaty jej skĺzli nižšie než by bolo vhodné. A tak fotografi z celého sveta mohli bez problémov zachytiť odhalené poprsie 20-ročnej blondínky.

Ona sama neskôr situácia okomentovala na svojom profile na Twitteri. „Tieto neposlušné šaty k týždňu módy patria. Nanešťastie. Ale poďme sa radšej zhovárať o nových obojkoch od Versace,“ napísala Hadid odkaz svojim fanúšikom.

Dizajnérka Donatella Versace sa zdraví s... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Donatella Versace sa zdraví s modelkou Gigi Hadid Dizajnérka Donatella Versace sa zdraví s modelkou Gigi Hadidovou v závere prehliadky Versace.

Kolekcia z pery dizajnérky Donatelly Versace bola opäť veľmi ženská a sexi. A tiež odhaľujúca. Hadid nebola jediná modelka, ktorej neželané odhalenie videl celý módny svet. Niekoľko ďalších dievčat sa v šatách s voľnými ramienkami ukázalo na pódiu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #Versace #Gigi Hadid

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...