Krásnej Miss Portoriko po štyroch mesiacoch odobrali korunku! Dôvod prekvapí

Kristhielee Caride (24) vydržala na poste Miss Portoriko len štyri mesiace, usporiadateľka bola nekompromisná.

18.03.2016 11:10
debata

Pred štyrmi mesiacmi sa stala Kristhielee Caride Miss Portoriko. Svoju krajinu však na celosvetovom podujatí Miss Universe reprezentovať nebude. Usporiadateľka súťaže jej totiž korunku odobrala.

Kristhielee Caride, Miss Portoriko, prišla o... Foto: Profimedia
Kristhielee Caride Kristhielee Caride, Miss Portoriko, prišla o korunku.

Desiree Lowry, ktorá v Portoriku súťaž krásy organizuje, sa pre tento radikálny krok rozhodla potom, čo sa kráska v rozhovore s miestnym novinárom posťažovala na veľký záujem médií, ktorý jej extrémne vadí. „Jednoducho, nemám rada kamery,“ povedala 24-ročná Miss.

Usporiadaľka súťaže odobranie korunky vysvetlila počas tlačovej konferencie nasledovne: „Týmto vyjadrením výrazne poškodila nielen seba, ale aj celú organizáciu. Neporozumela som, prečo sa takto správala,“ uviedla Lowry. Korunku posunuli usporiadatelia ďalšej kráske, Brende Jiménezovej. Caride sa podľa organizátorky za svoje vystupovanie neospravedlnila, povedala len, že má osobný problém a podobný incident sa už nebude opakovať. Následne však zrušila ďalšie verejné vystúpenia, pretože mala termín u lekára, ktorý údajne nemohla zmeniť.

Kristhielee Caride prostredníctvom sociálnych médií povedala: „Dúfam, že môj prípad poslúži ako príklad pre dievčatá aj organizátorov. S pokorou sa vzdávam svojho titulu zástupkyne našej krajiny, tak, ako to vyžaduje organizátorka Desiree Lowry, ale s jej rozhodnutím sa nestotožňujem. Navždy si však zapamätám dvanásty november ako deň, kedy som sa stala Miss Portoriko.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #korunka #Miss Universe 2016 #Miss Portoriko

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...