DiCapriovi poplietla hlavu ďalšia modelka! Pozrite si blond krásavicu

Hoci z jeho randenia s modelkami si už trúsia vtipy médiá aj kolegovia, herec Leonardo DiCaprio to nevzdáva. Stretáva sa s ďalšou. Tvrdia to aspoň mnohé britské, a niektoré americké médiá.

06.06.2016 00:00
debata

Bye ibiza!! Short but sweet shoot for @resortbyfleur new collection @louise_samuelsen

Fotka uverejnená používateľom "ℛ♡✗ℽ" ツ (@roxyhorner),

Novou vyvolenou 41-ročného herca, ktorý sa tento rok konečne dočkal sošky Oscara, má byť britská kráska menom Roxy Horner. Pre lokálne médiá vo Veľkej Británii nie je neznáma. Randila totiž v minulosti s účinkujúcim známej britskej reality-šou TOWIE.

Blondínka, ktorá sa objavila v mnohých plavkových katalógoch či kampaniach na spodnú bielizeň, však celkom zapadá do vizuálneho kódu DiCapriových doterajších priateliek. Ako píše britský The Sun, hollywoodsky herec priletel pred pár dňami do Británie, aby sa s Roxy stretol v nočnom klube. Po zábave v podniku Tape sa presunuli do ďalšej vychytenej nočnej diskotéky. Množstvo očitých svedkov tvrdilo, že sa k sebe správali extrémne priateľsky a prejavovali si náklonnosť.

„Roxy je skutočne milé a starostlivé normálne dievča. Je prirodzene očarujúca a má s Leom toho veľa spoločného,“ citoval britský Daily Mail nemenovaný zdroj. Ani blondínka a ani jej prominentný milenec sa však oficiálne zatiaľ ku vzťahu nevyjadrujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #modelka #Leonardo DiCaprio #Roxy Horner

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...