Výstrih po pupok a cez hruď čiara! Slávna modelka prekvapila Londýn

Poriadne celebritná zostava sa objavila v pondelok večer na prehliadke známej módnej značky Burberry v Londýne. Nechýbala ani slávna Cara Delevingne.

20.09.2016 16:13
debata
Modelka a herečka Cara Delevingne pútala... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Burberry - Londýn - jar-leto 2017 Modelka a herečka Cara Delevingne pútala pozornosť maľovaným pruhom na hurdi.

Hviezda modelingu, ktorá sa postupne presunula z mól pred filmové kamery, dorazila pozrieť si novú kolekciu na jar a leto 2017. Svojou podobou okamžite zaujala. Pritom stačilo naozaj máličko. Cara sa totiž obliekla do šiat s hlbokým výstrihom až po pupok a na hruď si nechala nakresliť hrubú čiernu čiaru. Žeby nový trend? Asi sotva, ale usmievavá blondínka, ktorá bola múzou módneho domu Chanel, si to mohla dovoliť. Vyzerala trošku šialene, no pritom veľmi prirodzene.

Burberry - Londýn - jar-leto 2017
Modelka a herečka Cara Delevingne pútala...
+12Modelka predvádza kreáciu Burberry - Londýn -...

Medzi hosťami prehliadky, ktorá každoročne patrí medzi najsledovanejšie udalosti londýnskeho týždňa módy, sa ocitli aj dámy ako Freida Pinto, Clara Paget či Lily James. Posledná menovaná chýbať nemohla, keďže predstaviteľku Popolušky si vybrali zástupcovia firmy ako novú reklamnú tvár. Kampaň je zatiaľ ešte len v prípravách, ale očarujúca James by sa mala stať tvárou nového parfumu, ktorý bude uvedený na trh pred Vianocami.

Britská herečka Lily James nemohla chýbať na... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Lily James Britská herečka Lily James nemohla chýbať na prehliadke Burberry, keďže je novou tvárou jednej z vôní.

Nová kolekcia Burberry však popri tučnom počte celebrít nezostala v úzadí. Pomohli k tomu výrazné historické inšpirácie, ktoré sa pretavili do zdobených akoby husárskych kabátikov, pestrých zlatých výšiviek a epulet, ale aj do podoby doplnkov ako sú kabelky či topánky. Jednotlivé kúsky odevov získali nové rozmery, nazberané či nadýchané rukávy na úpletoch, balónové rukávy na blúzkach, alebo vrstvenie materiálov odkazovalo na historické éry, ale zároveň fungovalo veľmi moderným spôsobom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #prehliadka #Cara Delevingne #modelka #Burberry #Lily James

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...