Nahá Helena Christensen pózuje pre Reebok. Jej telo nemá chybu!

41-ročná Helena Christensen sa rozhodla vrátiť zo svojho dobrovoľného dôchodku. A do sveta sa vybrala celkom naľahko, iba v teniskách.

01.05.2010 18:00
debata

Krásna Helena Christensen v novej kampani športovej značky priťahuje pohľady. V prvom rade na seba, až potom na ponúkaný výrobok.

  Foto: Reebok
Helena Christensen  
 

V novej kampani pre značku Reebok sa 41-ročná supermodelka vyzliekla donaha. A k svojmu odhaleniu nepotrebovala žiadne špeciálne rekvizity. Postačila kovová stena, rebrík a hotovo! Výsledok aj tak stojí za to.

Hoci ide o kampaň na tenisky značky Reebok, pohľady na seba strháva najmä kráska. Či si potencionálky zákazník vôbec všimne športovú obuv, je otázne. Pri takých sexi krivkách, aké ponúka modelka, sa ale nemožno čudovať.

Dánska kráska je mamou 10-ročného syna a svoj vrchol má dávno za sebou. Jej štíhle telo však plynúci čas evidentne nenahlodal. Je dokonale vyšportovaná a súmernú postavu jej môžu závidieť o generáciu mladšie ženy. A tak nečudo, že sa dala na takúto odvážnu kampaň nahovoriť. Má byť na čo hrdá.

Ona sama si tenisky z reklamy nevie vynachváliť. „Po New Yorku chodím rada pešo. A tak potrebujem tenisky, ktoré lichotia mojim nohám a sú fantasticky pohodlné,“ povedala.

debata chyba

+ Nedržte striktne diétu, vaše telo by s tým momentálne nebolo spokojné.
Znižovaním biologického odpadu prispejete...

+ Spoločné stolovanie s blízkymi vytvára nezabudnuteľné chvíle.
Ak vám dnes niečo nejde, nevadí, oddýchnite si,...