Porota Miss Universe vybrala 20 krások, zabojujú o postup a titul!

Porota Miss Universe 2017 rozhodla v sobotu v noci v bratislavskom hoteli Sheraton o dvadsiatke semifinalistiek, ktoré už o pár dní zabojujú o postup do finálovej dvanástky súťaže.

21.05.2017 15:33
debata (2)
zväčšiť Finalistky súťaže Miss Universe SR 2017 v... Foto: Access Promotion
Finalistky súťaže Miss Universe SR 2017 v bikinách. Finalistky súťaže Miss Universe SR 2017 v bikinách.

Počas uplynulého týždňa sa o priazeň poroty uchádzalo viac ako osemsto dievčat z celého Slovenska. Kastingy začali v Košiciach a pokračovali v Banskej Bystrici, Žiline, Trenčíne, Nitre a Trnave, pričom do užšieho výberu sa dostalo sedemdesiat adeptiek. „Každoročne nám počet záujemkýň rastie a vybrať tie ideálne kandidátky je z roka na rok ťažšie,“ zhodnotila riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová, ktorá semifinálovú dvadsiatku vyberala spolu s ďalšími piatimi porotcami.

Súťažiace v najbližších dňoch čaká sústredenie v priestoroch hotela Aphrodite Palace v Rajeckých Tepliciach. „Tempo máme vysoké, dvadsať dievčat už o pár dní absolvuje sústredenie, na ktorom sa uzavrie finálová zostava dvanástich kandidátok na titul Miss Universe 2017,“ uviedla Lakatošová. „Pred septembrovým finále máme niekoľko spoločných mesiacov, počas ktorých sa s dievčatami spoznáme a verím, že sa medzi nimi nájde tvár, ktorá v budúcnosti uspeje nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí,“ uzavrela.

Silvia Lakatošová (v strede) s členkami poroty... Foto: Access Promotion
Silvia Lakatošová (v strede) s členkami poroty súťaže. Silvia Lakatošová (v strede) s členkami poroty súťaže.

Zoznam semifinalistiek Miss Universe Slovenskej republiky 2017: Simona Pohančeniková, Vladimíra Luttyová, Nikola Benedikovičová, Dominika Mikulová, Henriette Ösziová, Diana Bahelková, Martina Kajňáková, Patrícia Dujavová, Vivienne Jusko, Patrícia Budaiová, Frederika Samuelová, Michaela Piovarčiová, Nikola Reľovská, Patrícia Körössyová, Adriana Zaujecová, Kristína Mišová, Viktória Chovanová, Deana Jurčová, Nikola Smrekovská, Vanesa Bottaňová.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #porota #finalistky #Miss Universe Slovenskej republiky

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...