Sexi anjelik sa blíži k jubileu! Lima oslavuje a stále vyzerá božsky

Hoci väčšina modeliek by v jej veku bola už dávno na modelingovom "dôchodku", v prípade brazílskej krásky Adriany Limy o tom nemôže byť ani reči.

09.06.2017 16:03
debata
Brazílska topmodelka Adriana Lima. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Brazílska topmodelka Adriana Lima. Brazílska topmodelka Adriana Lima.

Rodáčka zo Salvadoru, ktorá odštartovala svoju kariéru ešte pred príchodom milénia, bude o pár dní fúkať do 35 sviečok na narodeninovej torte. Napriek tomu v kariére nepoľavuje a stále patrí medzi najžiadanejšie aj najlepšie platené modelky planéty.

Brazílska topmodelka Adriana Lima pózuje...
Brazílska topmodelka Adriana Lima.
+25Brazílska topmodelka Adriana Lima patrí medzi...

Lima, ktorá je už dvojnásobnou mamou, odštartovala svoju kariéru ako pätnásťročná víťazstvom v súťaži Supermodel of Brazil, následne skončila ako druhá vo svetovej podobe tejto súťaže Supermodel of the World. Vo veku 18 rokov sa presídlila do New Yorku, kde okamžite začala útokom brať stránky magazínov aj prehliadkové móla.

V zozname značiek má azda každú, čo niečo znamená, ale veľký zlom znamenalo spojenie s výrobcom dámskej bielizne Victoria's Secret. Lima pre túto značku predvádza dodnes a je jedným z najstarších „anjelikov“ – hviezd kampaní a výročnej prehliadky, ktorú americká firma pravidelne organizuje.

Topmodelka Adriana Lima (jún 2017) prišla na... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Topmodelka Adriana Lima prišla na akciu v kreácii Urban Zen. Topmodelka Adriana Lima (jún 2017) prišla na akciu v kreácii Urban Zen.

Lima si môže k menu písať rozličné tituly – od najkrajšej ženy sveta až po modelku s najvyššími príjmami. Dlhé roky sa však o tento post bila s krajankou Gisele Bundchenovou, ktorá pravidelne víťazila. Pre Adrianu to však rozhodne nie je dôvod na žiaľ – podobne ako Gisele, aj jej sa podarilo udržať si dlhoročnú kariéru a vytvoriť okolo svojho imidžu a mena hotové impérium, ktoré s radosťou využívajú svetoznáme značky, či z luxusných alebo masových segmentov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #sláva #kariéra #jubileum #Adriana Lima #topmodelka

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...