Krásna ako obrázok, mimozemsky zvláštna! Toto je nový objav Bessona

Kedysi pomohol ku filmovej sláve Mille Jovovichovej, v najnovšom filme režiséra Luca Bessona boduje zase modelka Cara Delevingne. Ale nielen ona. Krások je v ňom požehnane.

27.07.2017 00:00
debata
Modelka a herečka Pauline Hoarau na filmovej... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Modelka a herečka Pauline Hoarau na filmovej premiére. Modelka a herečka Pauline Hoarau na filmovej premiére.

Francúzsky filmár už tradične spolupracoval aj s modelingovou brandžou a práve z nej pochádzajú aj niektoré ďalšie predstaviteľky jeho vesmírneho sveta mnohých civilizácií a národností. Do jednej z nich obsadil aj mladučkú Pauline Hoarau – modelku a niekdajšiu finalistku svetovej súťaže Elite Model Look.

Rodáčka z francúzskeho ostrova Reunión najprv zabodala v modelingovej súťaži, aby potom vzala svet módy a reklamy útokom. Od roku 2011, kedy vstúpila do profesionálneho sveta modelingu, stihla pracovať s menami ako Ralph Lauren, Jason Wu či Tommy Hilfiger. A následne prišiel Luc Besson.

Zľava: Modelky a herečky Sasha Luss, Aymeline... Foto: Reuters, DARREN STAPLES
Sasha Luss, Aymeline Valade a Pauline Hoarau Zľava: Modelky a herečky Sasha Luss, Aymeline Valade a Pauline Hoarau sa tiež objavia v snímke Valerian a mesto tisícich planét.

Hoarau je síce v jeho novom filme na nepoznanie, ale na filmových premiérach je dokonalou ozdobou. V utorok podvečer na tej parížskej žiarila v striebornej trblietavej kreácii Yves Saint Laurent a vyzerala skutočne úchvatne. Nielen tam, darí sa jej to pravdepodobne na každej doterajšej akcii súvisiacej s filmom.

Herečka a speváčka Rihanna si obliekla model z...
Modelka Cara Delevingne pózuje na premiére...
+8Herec Dane DeHaan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #Valerian a mesto tisícich planét #Pauline Hoarau

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...