Blond hriva a hriešne dokonalé telo! Nový tromf značky Victoria's Secret

Meno Victoria Lee zrejme budeme ešte počuť. Austrálska kráska už má vstupenku medzi top hviezdy modelingu.

25.08.2017 00:00
debata

Medzi superhviedzami, ktoré sa počas veľkolepej módnej šou značky Victoria's Secret objavia na pódiu s krídlami, sa predvedie aj niekoľko nováčikov. Jedným z nich je modelka Victoria Lee. 25-ročná Austrálčanka sa okamžite pochválila správou na Instagrame: „Som taká šťastná, že vám môžem oznámiť, že budem súčasťou šou Victoria's Se­cret 2017.“

Blond kráska, ktorá začala v rodnej Austrálii s modelingom ako 16-ročná, sa už objavila v austrálskych mutáciách slávnych magazínov ako Vogue, Marie Claire či Harpers Bazaar. Svetová sláva však príde až teraz – stala sa súčasťou krásneho tímu Victoria's Secret a jej popularita vďaka tomu rozhodne porastie.

GoodMorning ☕️

A post shared by VictoriaLee (@victorial24) on

Na pódiu sa tak počas sledovanej šou Victoria objaví so svetoznámymi modelkami ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel a Behati Prinsloo – to sú mená, ktoré už slávna značka pre tohtoročnú šou, s miestom konania v Číne, potvrdila. Veľkolepá módna prehliadka je aj možnosťou skvelého zárobku pre vybrané modelky. Minulý rok, podľa magazínu Forbes, priniesla šou modelkám zárobok v hodnote 50 miliónov dolárov. Ako sa suma medzi krásky rozdelila, známe nie je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria's Secret #Victoria Lee

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...