Supermodelka Kloss spomínala na svoj štart: Nikdy nezabudnem!

Neuveriteľných desať rokov uplynulo už od momentu, čo sa americká topmodelka Karlie Kloss objavila na týždni módy v New Yorku prvýkrát. Pripomenula si to vo štvrtok.

09.09.2017 14:00
debata

Dlhonohá kráska, ktorá sa venovala v minulosti baletu, sa prišla pozrieť na prehliadku Calvin Klein, aby sledovala novú generáciu modeliek. Práve pre túto značku predvádzala kedysi vôbec prvýkrát v živote. „Je až neuveriteľné, že pred desiatimi rokmi som sem prišla prvýkrát a predvádzala na týždni módy,“ napísala kráska na Twitteri.

„Po tých dvadsiatich minútach prehliadky sa môj život kompletne zmenil. Nemohla som tušiť, koľko dobrodužstiev ma počas tých ďalších desať rokov čaká, ďaleko presiahli všetky moje sny,“ zdôverila sa ešte fanúšikom Karlie Kloss.

Zároveň sa poďakovala značke Calvin Klein za možnosť prvej šance. „Nikdy na to nezabudnem,“ doplnila modelka, ktorá sa v zákulisí potom srdečne zvítala so šestnásťročnou Kaiou Gerberovou, dcérou topmodelky Cindy Crawfordovej. Práve ona totiž v tento večer zažila svoj veľký prehliadkový debut. Ako inak, u Calvina Kleina

This chicks gonna take her first #NYFW (and the ) by storm luv ya @kaiagerber

Príspevok, ktorý zdieľa Karlie Kloss (@karliekloss),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karlie Kloss #spomienka #Calvin Klein #štart #Kaia Gerber

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...